:

Varför Friskis och Svettis?

Innehållsförteckning:

  1. Varför Friskis och Svettis?
  2. Hur länge har Friskis och Svettis funnits?
  3. Vad betyder Svettis?
  4. Hur många gym har sats?
  5. Är Friskis och Svettis ett företag?
  6. När startade Friskis och Svettis i Göteborg?
  7. I vilka länder finns Friskis och Svettis?

Varför Friskis och Svettis?

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt.

Hur länge har Friskis och Svettis funnits?

Den startade Friskis&Svettis. Nu, 40 år senare, är Friskis 551 803 medlemmar i 158 ideella idrottsföreningar som varje dag skapar och sprider rörelseglädje. Alla med idén “Lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla”.

Vad betyder Svettis?

Under de första åren var träningen uppdelad i två delar: ”Friskis” var pass för dem som inte kunde vara med på den vanliga träningen: skadade, äldre, gravida och andra som behövde träna uppbyggande. ”Svettis” var träningen för de andra, pigga och friska.

Hur många gym har sats?

SATS Group består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga och Balance. I gruppen ingår 250 center i Norge, Sverige, Finland och Danmark med 700.000 medlemmar och 10.000 anställda, varav 2.000 heltidsanställda.

Är Friskis och Svettis ett företag?

I vårt träningsutbud finns ett blandat och inspirerande schema med intensiteter och träningsformer för alla intressen och för alla typer av människor. Hos oss är det kul att träna och i vår verksamhet är just lusten och glädjen grundpelarna, liksom vår ideella organisationskultur.

När startade Friskis och Svettis i Göteborg?

Friskis&Svettis i Göteborg grundades 1982 och sedan dess har vi varit en betydelsefull aktör för folkhälsa och rörelseglädje i Göteborg. Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul.

I vilka länder finns Friskis och Svettis?

Friskis & Svettis har också etablerat sig i Norge. Föreningar finns dessutom i Finland, Danmark, Belgien, Frankrike, Luxemburg, England och Skottland.