:

Vad är Innerdiameter piercing?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Innerdiameter piercing?
  2. Vilken storlek är min piercing?
  3. Vilken storlek på septum piercing?
  4. Var från piercing?
  5. Hur stor ska en smiley piercing vara?
  6. Hur tjock piercing?
  7. Vad kallas olika piercingar?

Vad är Innerdiameter piercing?

Innerdiametern på ringar mäts från kant till kant inne i själva ringen som du kan se på bilden nedanför. På septumsmycken eller ringar med rak stav mäts innerdiametern lite annorlunda.

Vilken storlek är min piercing?

Storleksguide för rätt längd på stav till din piercing

Snibb (Vanligt hål i örat)6mm
Tungpiercing12-14mm
Bröstvårta/ Nipple piercing12-14mm (10mm för killar)
Läpp (Sida)7-8mm
Medusa7-8mm

Vilken storlek på septum piercing?

Storleken på hålet påverkar inte läkningen. Vi har en del olika altervativ att välja på när man piercar septum. Vanligast storleken på smycket vid utförandet är 8 eller 10 mm. Man kan byta smycket efter ca 4-6 veckor.

Var från piercing?

Piercings i ansiktet är oftast sammanlänkade med en liten vätskefylld finne vid hålet. Notis: En normal piercing utsöndrar en vit/blekgul vätska under läkning och detta är inte ett tecken på en infektion. Denna utsöndring innehåller döda hudceller, vävnadsvätska och blodplasma och är ett tecken på att det läker.

Hur stor ska en smiley piercing vara?

När vi piercar smiley använder vi oss en en nål som är 1,3 mm tjock och sätter i en ring med kula som är 1,2 *8 eller 10mm beroende på anatomin. Kulan på ringen går att få med kristall. Smiley är den piercingen på kroppen som har lättast för att migrera, det betyder att kroppen stöter ut smycket.

Hur tjock piercing?

De vanligaste tjocklekarna är 1.2mm och 1.6mm, men tjockare storlekar är möjligt. Tunnare smycke än 1.2mm ökar riskerna för ärrvävnad om du vill ha ring, då det kan ”skära” i huden.

Vad kallas olika piercingar?

Piercing - Mer populärt än någonsin

  1. Örsnibb, vanliga hål i öronen och high lobe.
  2. Helix. ...
  3. Näspiercing. ...
  4. Flatpiercing. ...
  5. Daith. Daith eller migränpiercingen som den av många kallas, har lyckats peta ner septumpiercingen från topp 5-listan. ...