:

Hvilken ejerform er JYSK?

Innehållsförteckning:

  1. Hvilken ejerform er JYSK?
  2. Hvilke selskaber består Lars Larsen Group af?
  3. Hvad er JYSK for en virksomhed?
  4. Hvad hedder den administrerende direktør i JYSK Nordic?
  5. Hvad er jysk forretningskoncept?
  6. Er Jysk markedsleder?
  7. Hvad sælger JYSK?
  8. Hvad hedder Lars Larsens søn?
  9. Hvad er JYSK forretningskoncept?
  10. Hvad er JYSK servicekoncept?

Hvilken ejerform er JYSK?

JYSK Group ejes 99 procent af kædens idémand og grundlægger Lars Larsens familie gennem holdingselskabet Lars Larsen Group, hvorigennem Lars Larsen helt eller delvist også ejer møbelkæderne ILVA, IDÉmøbler, IDdesign, Bolia.com og Sengespecialisten.

Hvilke selskaber består Lars Larsen Group af?

Foruden JYSK ejer familien bag Lars Larsen Group en række andre virksomheder, som bl. a. beskæftiger sig med interiør, restauration og golf.

Hvad er JYSK for en virksomhed?

JYSK er en international boligkæde med skandinaviske rødder, som gør det let at indrette alle rum i ethvert hjem samt haven. ... JYSK er en del af familieejede Lars Larsen Group med en omsætning på 35,6 milliarder DKK i finansåret 2019/20. JYSKs omsætning er på 32,6 milliarder DKK i finansåret 2020/21.

Hvad hedder den administrerende direktør i JYSK Nordic?

Den 1. januar træder Lars Larsen officielt tilbage som administrerende direktør for JYSK og bliver arbejdende bestyrelsesformand i JYSK Holding. Samtidig bliver Jan Bøgh forfremmet fra indkøbsdirektør til administrerende direktør i JYSK Nordic.

Hvad er jysk forretningskoncept?

JYSK er for alle Del JYSK definerer i sin mission sin målgruppe til at være alle, der ønsker varer indenfor sengetøj, bad og bolig. Varerne skal være til en konkurrencedygtig pris, og der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Er Jysk markedsleder?

Onsdag godkendte Konkurrencestyrelsen overtagelsen, der nu gør Jysk til møbelmarkedets største spiller. De resterende 20 pct. ejes stadig af Axcel, der tidligere var solo-ejer af virksomheden. Jysk, der nu dækker over butikkerne Ilva, IDÉmøbler, Bolia og Jysk, sidder nu på 20-30 pct.

Hvad sælger JYSK?

Jysk er en international butikskæde med skandinaviske rødder, der sælger alt til boligen. Den første butik åbnede i Danmark i 1979, og i dag har Jysk over 2.700 butikker og 23.000 medarbejdere i 52 lande. I Tyskland og Østrig hedder butikkerne Dänisches Bettenlager – i resten af verden JYSK.

Hvad hedder Lars Larsens søn?

Jacob Brunsborg Lars Larsen/Sons

Hvad er JYSK forretningskoncept?

JYSK er for alle Del JYSK definerer i sin mission sin målgruppe til at være alle, der ønsker varer indenfor sengetøj, bad og bolig. Varerne skal være til en konkurrencedygtig pris, og der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Hvad er JYSK servicekoncept?

Vores kunder. Frem for alt er vores vigtigste opgave at give vores kunder en god service – og vi vil have, at den skal være bedre end vores konkurrenters. Dette kræver, at vi lever op til vores salgs- og servicekoncept: At vi altid er synlige, og at vi er kompetente og hjælpsomme.