:

Vart kan man flyga från Östersund?

Innehållsförteckning:

 1. Vart kan man flyga från Östersund?
 2. Vad heter Östersunds flygplats?
 3. Vilka bolag flyger till Gällivare?
 4. Vilka flyg går till Östersund?
 5. Vart flyger bra?
 6. Hur långt är det mellan Östersund och Åre?
 7. När öppnades Bromma flygplats?
 8. Finns det flyg till Gällivare?
 9. Vad kostar flyg till Åre?
 10. Hur flyger man till Åre?

Vart kan man flyga från Östersund?

Boka din charterresa med direktflyg från Östersund till något av våra underbara resmål på Gran Canaria och Mallorca. Om du vill resa redan nu så kan du se våra sista minuten-resor från Östersund.

Vad heter Östersunds flygplats?

Åre Östersund Airport. Hurra! Swedavia och Arlanda har blivit utsedda till ” ECO-Innovation Airport of the Year”.

Vilka bolag flyger till Gällivare?

Nextjet har ett direktflyg från Arvidsjaur till Gällivare flygplats. Dessutom har samma bolag även ett direktflyg från Stockholm Arlanda flygplats till Gällivare. Om du flyger från exempelvis Göteborg eller Malmö har Norwegian, Nextjet och SAS flyg med en eller flera mellanlandningar till Gällivare flygplats.

Vilka flyg går till Östersund?

SAS flyger till Åre/Östersund i Sverige från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vart flyger bra?

BRA flyger med sina klimateffektiva ATR 72-600 med plats för 72 passagerare och flygtiden beräknas till 95 minuter....Nya flyglinjer med BRA från slutet av mars 2020:

 • Stockholm Bromma – Oslo Torp.
 • Stockholm Bromma – Riga.
 • Stockholm Bromma – Tallinn.
 • Göteborg – Berlin Tegel.
 • Malmö – Berlin Tegel.

Hur långt är det mellan Östersund och Åre?

Avstånd från östersund till åre-Kommun Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan östersund och åre-Kommun är 78,80 km. Det kortaste avståndet mellan östersund och åre-Kommun är 95,19 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 1h 25min.

När öppnades Bromma flygplats?

Bromma flygplats ca 8 km väster om Stockholms innerstad invigdes våren 1936 och fungerade som Sveriges huvudflygplats för civil flygtrafik fram till det att Stockholm-Arlanda flygplats öpp- nades 1962.

Finns det flyg till Gällivare?

Flygresor till Gällivare är särskilt smidiga från Stockholm, Köpenhamn och Kramfors. Från Stockholm Arlanda (ARN) kan du hitta direktflyg till Gällivare via Kiruna Airport (KRN) och nå ditt mål på nolltid. Från Stockholm åker du med SAS på bara en och en halv timme.

Vad kostar flyg till Åre?

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Åre? ✔️ Priset för resor tur-och-retur till Åre varierar mellan 2 116 kr och 2 895 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Åre kan hitta fantastiska flyg för så lite som 529 kr.

Hur flyger man till Åre?

Sommartid går det direktflyg till Åre från Bromma, Arlanda och Umeå. Du kan även välja att flyga till Værnes flygplats i Norge som ligger 1 timme och 45 minuter från Åre. På grund av områdets starka skidturism kan det vara enklare att hitta direktflyg och flygresor vintertid.