:

Får partner vara med på förlossningen Göteborg?

Innehållsförteckning:

  1. Får partner vara med på förlossningen Göteborg?
  2. När tillhör man förlossningen Göteborg?
  3. Får partner vara med på förlossningen?
  4. Hur länge får man stanna på BB östra?
  5. Får partner vara med på igångsättning?
  6. Får partner följa med till barnmorskan Göteborg?
  7. När tillhör man förlossningen Skåne?
  8. När tillhör man förlossningen Halland?
  9. Får partner vara med på BB Danderyd?
  10. Får partner vara med på BB Skåne?

Får partner vara med på förlossningen Göteborg?

Partner/närstående är välkomna till både förlossnings- och BB-avdelning. Alla patienter och partner/närstående provtas när man kommer till förlossningen. ... Det går inte att använda kylskåp eller mikro på förlossningsavdelningen, eventuell medhavd mat kan förvaras i kylväska.

När tillhör man förlossningen Göteborg?

Vår akutmottagning är till för dig som är gravid från graviditetsvecka 18+0 fram till 12 veckor efter din förlossning. Behöver du akut vård i samband tidig graviditet, innan graviditetsvecka 18, se Akutmottagning gynekologi. Akutmottagningen har öppet dygnet runt, besöksadressen är Journalvägen 2.

Får partner vara med på förlossningen?

Får min partner/medföljare följa med in på förlossningen direkt när vi kommer in? – Ja, om dina värkar har kommit igång och ni ska stanna kvar på förlossningsavdelningen. Om förlossningen inte riktigt har startat kan det vara så att du åker hem igen i väntan på att värkarna ska bli mer etablerade.

Hur länge får man stanna på BB östra?

Du har barnet hos dig och här får ni hjälp med eftervård, barnskötsel och amning i en lugn och trygg miljö. Det är bra att stanna på BB i 48 timmar efter förlossningen även om allting är bra med dig och barnet. Men ni kan också välja att åka hem redan efter sex timmar.

Får partner vara med på igångsättning?

Du som är partner eller närstående får vara med under förlossningen om du är frisk och inte har symtom som kan vara covid-19. Efter förlossningen får partner eller annan närstående följa med till BB-avdelningen och det måste vara samma person som varit med under förlossningen.

Får partner följa med till barnmorskan Göteborg?

Utöver besök på barnmorskemottagningen, erbjuds 1-2 ultraljudsundersökningar under din graviditet. Din partner är välkommen att följa med på besöken, men vid ett tillfälle vill barnmorskan gärna träffa dig enskilt.

När tillhör man förlossningen Skåne?

På våra förlossningsavdelningar i Lund och Malmö tar vi hand om både komplicerade och normala förlossningar. På förlossningen i Lund tar vi också hand om tidiga förlossningar mellan graviditetsvecka 22 och 28. På båda orterna har vi ett nära samarbete med respektive neonatalavdelning.

När tillhör man förlossningen Halland?

Dags för förlossning: När du känner att det är dags för barnet att komma till världen ska du/ni ringa till förlossningsavdelningen för att rådgöra med barnmorska så kan vi förbereda er ankomst. Du kommer till oss tillsammans med din partner eller annan närstående person som du vill ska vara med under förlossningen.

Får partner vara med på BB Danderyd?

Får partner/närstående följa med till sjukhuset? Din partner eller en annan närstående och en doula får givetvis följa med när du ska föda barn, oavsett om det är planerat en vanlig förlossning eller kejsarsnitt (ej fler än 2 medföljande, tex 1 partner+1 doula). Medföljande får inte ha symtom förenliga med covid-19.

Får partner vara med på BB Skåne?

Du som är blivande medförälder eller närstående får vara med på BB-avdelningen.