:

Hur lång tid tar det att få AMEX Platinum?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång tid tar det att få AMEX Platinum?
  2. Varför man inte ska använda Amex?
  3. Hur mycket har jag handlat för Amex?
  4. Vad krävs för att få Amex Platinum?
  5. Är Amex Platinum bra?
  6. Vad kostar det att ha American Express?

Hur lång tid tar det att få AMEX Platinum?

Allt från 4 dagar till 4 veckor. Ibland blir ansökan godkänd men Amex hävdar att dom väntar på SAS för bekräftelse av EuroBonus-nummer.

Varför man inte ska använda Amex?

American Express och Diners Club har vanligtvis sämre villkor än VISA och Mastercard och tar en större procentandel av köpet. De motiverar istället butikerna genom att hävda att de har en exklusiv och betalningsvilligare kundkrets. Dock innebär det idag att det är korten som inte inte accepteras på flest ställen.

Hur mycket har jag handlat för Amex?

Via ditt konto kan du använda verktyget 'Hur mycket kan jag handla för? ' för att se hur mycket du kan handla för just nu.

Vad krävs för att få Amex Platinum?

Du behöver vara 18 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Sedan sätts kreditgränsen bland annat utifrån lön. Men en vanlig Svensson kan absolut skaffa ett Amex Platinum.

Är Amex Platinum bra?

American Express Platinum är ett premiumkort som passar dig som reser väldigt ofta och regelbundet eftersom du får tillgång till flera flygplatsförmåner och en väldigt omfattande reseförsäkring. Dock är årsavgiften väldigt hög, men det kompenseras av alla förmåner du får när du bland annat reser med flyg.

Vad kostar det att ha American Express?

Betalkortet kostar 765 kr under det första året och därefter 1020 kr/år. Ett Additional Card för att separera olika typer av kostnader, ingår utan extra kostnad. För varje 100 kr du betalar med kortet får du 15 SAS EuroBonus Extrapoäng.