:

Hur lång tid tar det att flyga från Köpenhamn till Tokyo?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång tid tar det att flyga från Köpenhamn till Tokyo?
  2. Hur länge tar det att åka till Japan?
  3. Hur mycket kostar det att resa?
  4. Hur mycket kostar en biljett till Japan?
  5. Är det dyrt att semestra i Japan?
  6. Hur mycket pengar behöver man för att resa?

Hur lång tid tar det att flyga från Köpenhamn till Tokyo?

Fågelvägen från Köpenhamn Kastrup till Tokyo är 8686,1 km. Med flyg tar denna rutt vanligtvis 13t 05m.

Hur länge tar det att åka till Japan?

Det går direktflyg mellan Köpenhamn och Tokyo, en resa som tar runt 11 timmar. Från sommaren 2020 kan du även flyga direkt mellan Stockholm och Tokyo med Japans största flygbolag ANA. En annan populär destination att flyga till är Osaka. Då tar resan i snitt 14 timmar, inklusive mellanlandning.

Hur mycket kostar det att resa?

Den genomsnittliga kostnaden för en resa, inklusive flyg, mat, nöje och shopping, är 10 200 kronor per person. Den åldersgrupp som spenderar minst på resan är de yngre, 18 - 29-åringar. För dem kostar resan totalt 8 900 kronor. Mest pengar spenderar 45 - 60-åringar, där resan är nära 2 000 kronor dyrare.

Hur mycket kostar en biljett till Japan?

Även om du inte hittar ett lika billigt flyg som detta, kom ihåg att allt under 7 564 kr ses som ett bra pris för flyg till Japan. 8 013 kr är genomsnittskostnaden för att flyga till Japan, medan 29 603 kr är den dyraste.

Är det dyrt att semestra i Japan?

Japan är både dyrt och billigt, många gånger kan man komma undan ganska billigt, men man skulle också kunna spendera hur mycket som helst. Det finns oftast lågprisalternativ om man har lite tajtare budget.

Hur mycket pengar behöver man för att resa?

Mellan 10 000 och 15 000 kr per månad kan man lätt spendera utan att tänka på det. I länder där nästan allt är billigt så är det inte ovanligt att man spenderar mer än i dyra länder då man hela tiden tänker att allt är billigt. Samtidigt så kan man också utan problem resa runt på betydligt mindre summor.