:

Hur många timmar tar det att flyga till Sri Lanka?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många timmar tar det att flyga till Sri Lanka?
  2. Vad kostar det att äta på Hawaii?
  3. När är det billigast att åka till Hawaii?
  4. Vilken Hawaii ö är bäst?
  5. Är det dyrt att leva på Hawaii?

Hur många timmar tar det att flyga till Sri Lanka?

Flygtid: 7 tim 40 min.

Vad kostar det att äta på Hawaii?

I Hawaii, kostar en typisk snabbmatmåltid: 90 SEK (9.80 USD) för en McMeal på McDonalds eller BurgerKing (eller liknande kombinerad måltid), och 27 SEK (3.00 USD) för en cheeseburger. För kaffeälskare: cappuccino kaffe 48 SEK (5.20 USD) och espresso 29 SEK (3.10 USD).

När är det billigast att åka till Hawaii?

De bästa tipsen för att hitta billiga flyg till Hawaii Boka minst 4 veckor före avgång för att få ett pris under medel. Högsäsongen anses vara juli och augusti. Den billigaste månaden att flyga till Hawaii är januari. Morgonavgång är cirka 11% dyrare än kvällsflyg, i genomsnitt*.

Vilken Hawaii ö är bäst?

Kauai. Om du vill ha storslagen natur så är Kauai den bästa ön att åka till. Visserligen bjuder alla öarna på Hawaii på vackra platser, men det finns en härlig grönska och majestätiska berg på Kauai, som också är känd som “The Garden Island”.

Är det dyrt att leva på Hawaii?

Snittpriserna i Hawaii är högre än i Sverige. Om du gör din shopping i Hawaii du måste betala 1.26 gånger mer för det än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Hawaii varierar från: 399 SEK (44 USD) i Hostel till 1,000 SEK (111 USD) i 3-stjärnigt hotell.