:

När går båten till Sandhamn?

Innehållsförteckning:

  1. När går båten till Sandhamn?
  2. När går båten till Vaxholm?
  3. Vilka båtar går från Saltsjöbaden?
  4. Vad kostar båten till Sandhamn?
  5. Varifrån går båten till Nåttarö?
  6. Vad kostar båten till Vaxholm?

När går båten till Sandhamn?

Waxholmsbolaget kör trafik med Sandhamn året om och fartyget kör även när det ligger is. Sandhamn har 325 sittplatser i salongen och är därmed ett av Waxholmsbolagets största fartyg. Förutom platserna i salongen finns det uteplatser på akterdäck på nedervåningen och på soldäck som ligger på båtens övervåning.

När går båten till Vaxholm?

Buss eller båt tillbaka till Stockholm

  • Boat to Vaxholm/Båt till Vaxholm - January 1-. Boat to Vaxholm/Båt till Vaxholm - May 7-J. Boat to Vaxholm/Båt till Vaxholm - June 23-Aug. ...
  • S/S Stockholm. M/S Östanå I. M/S Prins Carl Philip.

Vilka båtar går från Saltsjöbaden?

Du kan komma till och från Saltsjöbaden med Saltsjöbanan. Då reser du med linje 25 som vars slutstation är Saltsjöbaden.

Vad kostar båten till Sandhamn?

En enkelbiljett kostar 57-173 kronor i kategorin vuxen och 39-114 kronor i kategorin pensionär, student och ungdom, beroende på hur långt du reser.

Varifrån går båten till Nåttarö?

Resa till Nåttarö De flesta tar dock turbåten som går regelbundet från Nynäshamn. Tips: Köp biljetten genom reskassan med ett SL-accesskort så du bara behöver stämpla istället för att ägna tid på båten till att trängas med de andra i biljettluckan.

Vad kostar båten till Vaxholm?

En enkelbiljett kostar 57-173 kronor i kategorin vuxen och 39-114 kronor i kategorin pensionär, student och ungdom, beroende på hur långt du reser. Du hittar alla priser längst ner på den här sidan.