:

Hur hämta paket Instabox?

Innehållsförteckning:

  1. Hur hämta paket Instabox?
  2. Vad är Instabox Paketskåp?
  3. Var finns Budbee box?
  4. Hur vet man vilket skåp Instabox?
  5. Varför Instabox?
  6. Vad menas med Paketskåp?

Hur hämta paket Instabox?

Hur fungerar det?

  1. Välj Instabox i kassan hos din favoritbutik.
  2. Vi skickar ett SMS med trackinglänk och pinkod.
  3. Du hämtar ut ditt paket med pinkoden, utan att behöva stå en endaste sekund i kö hos postombudet.

Vad är Instabox Paketskåp?

Ditt paket ligger i skåpet i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar vi hem ditt paket till vårt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat av våra skåp, utan extra kostnad.

Var finns Budbee box?

Om du klickar på din order, antingen i Budbee appen eller i länken skickat via sms, så hittar du adressen samt en mer specifik beskrivning av vart Boxen står. Du kan också klicka på kartan för att hitta fram.

Hur vet man vilket skåp Instabox?

Hur hittar jag till mitt valda skåp? Klicka på länken som vi har skickat till dig på SMS och e-post. Där finns en vägbeskrivning och öppettider till det skåp du valt.

Varför Instabox?

Instabox är en frakttjänst som finns i utvalda nätbutiker. Vi erbjuder leverans samma dag med 89% av alla våra samarbetspartners. Sju dagar i veckan. Som det borde vara, helt enkelt.

Vad menas med Paketskåp?

Samarbetet innebär att skåp placeras ut i de butiker där båda parter ser ett värde utav att ha dem. Dessutom har DHL skåp utplacerade i köpcentrum och på en rad andra ställen. ... Trots utmaningarna med väder och temperatur siktar DHL på att etablera paketskåp utomhus nästa år.