:

Hur lång tid har läraren på sig att rätta tenta Umeå?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång tid har läraren på sig att rätta tenta Umeå?
  2. Hur lång tid har läraren på sig att rätta tenta Liu?
  3. Hur lång tid rätta tenta Uppsala?
  4. Hur många Omtentor får man göra Umeå universitet?
  5. Hur lång tid tar en tenta?
  6. Hur länge sparas tentor Liu?
  7. När ska tentan vara rättad LTU?

Hur lång tid har läraren på sig att rätta tenta Umeå?

Din lärare ska rätta din tenta eller examinationsuppgift inom 15 arbetsdagar. I särskilda fall kan läraren få längre tidsig att rätta en tenta, men då ska det finnas ett prefektbeslut. Om din tenta inte är rättad i tid, kontakta omedelbart examinatorn.

Hur lång tid har läraren på sig att rätta tenta Liu?

Rättningstiden för tentamen är 15 arbetsdagar och omtentamen får tidigast ligga 10 arbetsdagar efter det att du fått resultatet från den ordinarie examinationen. Läs mer i LiUs “Beslut om riktlinjer för utbildning och examination på grundnivå och avancerad nivå” DNR-LIU-1.

Hur lång tid rätta tenta Uppsala?

En student har, om det inte finns särskilda skäl, rätt att få tentamen eller annan examination rättad och betygssatt efter högst 25 kalenderdagar. Detta måste dessutom ske minst 14 dagar före omtentamen.

Hur många Omtentor får man göra Umeå universitet?

För kurser med salstentamen ges två tentamenstillfällen i anslutning till varje kurstillfälle; tentamen inom kursens/momentets tid och en så kallad omtentamen några veckor senare. För vårterminens sista kurs/moment sker omtentamen dock i slutet av augusti.

Hur lång tid tar en tenta?

Det finns inte någon särskild regel som anger hur lång tid examinatorn har på sig att rätta en tenta. Universitetskanslersämbetet anser att en rimlig rättningstid för en tenta på en kurs på 7,5 högskolepoäng är tre veckor.

Hur länge sparas tentor Liu?

LIU Dessa uppgifter sparas i 12 månader. För information om hur länge uppgifter sparas vid användning av andra IT verktyg, kontakta systemansvarig på IT avdelningen).

När ska tentan vara rättad LTU?

Studieresultat ska vara inrapporterade i studiedokumentationssystemet Ladok senast fem arbetsdagar efter rättningen av examinationen är avslutad. Resultaten från varje i kursplanen poängsatt delexamination på en kurs ska registreras i Ladok oberoende av varandra.