:

Vilken längd på skäggstubb?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken längd på skäggstubb?
  2. Hur man trimmar sitt skägg?
  3. Hur rakar man sig när man har stubb?
  4. Var ska Skägglinjer gå?
  5. Vad kostar det att trimma skägget?

Vilken längd på skäggstubb?

Det krävs lite arbete för att behålla en snygg skäggstubb. När du har fått lagom mycket skäggstubb, 3–5 mm, ska du underhålla skägglängden med en skäggtrimmer – en trimmer som har en zoomningsratt så att du kan få önskad längd.

Hur man trimmar sitt skägg?

Så här trimmar du ett skägg

  1. Börja med detta vid skäggtrimning: Tvätta och torka skägget. ...
  2. Definiera halslinjen. För en perfekt halslinje placerar du ett finger horisontellt precis ovanför adamsäpplet och trimmar vertikalt under den linjen. ...
  3. Fortsätt trimningen med en rakning. ...
  4. Välj käklinje. ...
  5. Forma mustaschen.

Hur rakar man sig när man har stubb?

A och O är bra grejer: en supervass rakhyvel och en rakkräm som lirar med din hudtyp. Sen ska du raka medhårs och inte mot hur håren växer. Var dunderförsiktig - små rispor och skärsår vill du undvika. Tänk också på att huden ska vara fuktig och du inte ska trycka hyveln för hårt mot huden.

Var ska Skägglinjer gå?

Alla skäggstrån som går under den utmärka halslinjen ska rakas bort. Den undre halslinjen ska gå i en rund form från örsnibben ned mot övre delen av adamsäpplet. Nästa linje ska gå från utsidan av din polisong nedåt i en svag rundning bakåt och möta den första linjen. Runda av mötet så att du inte får en skarp kant.

Vad kostar det att trimma skägget?

Klassisk rakning: 300 kr. Skäggtrimning med varm handduk och putsning av linje: 400 kr. Traditionell rakning med kniv med omslag av varm handduk: 400 kr. Trimning inklusive skägg- formning: från 450 kr.