:

När kan man byta smycke Conch?

Innehållsförteckning:

  1. När kan man byta smycke Conch?
  2. Hur byter man Conch piercing?
  3. Hur snabbt växer piercing i bröstvårtan igen?
  4. Hur lång tid tar det för en Conch att läka?
  5. Hur byter man piercing i naveln?
  6. Hur mäter man tungpiercing?
  7. Hur tjock är en tungpiercing?

När kan man byta smycke Conch?

Din piercing ska var läkt innan du byter smycke, de flesta kan byta efter ca 3 månader även om det kan ta mellan 3-12 månader innan din piercing är helt läkt. Hur lång tid tar det för Conch att läka? Eftersom den sitter i brosket så får du räkna med 3-12 månader innan den är helt läkt.

Hur byter man Conch piercing?

Smyckets storlek är oftast 1,2mm tjock och 8 mm lång. Efter ca 8 veckor rekommenderar vi att man kommer till oss för att byta till att kortare svat för att undvika att den läker snett. Conch är just nu en de mest populära piercingarna vi utför.

Hur snabbt växer piercing i bröstvårtan igen?

Om du funderar på att pierca båda bröstvårtorna så rekommenderar vi att ni gör det på samma gång. Läktiden för piercing i bröstvårtan är individuell och olika kroppar läker olika snabbt. Men vanligtvis är läktiden ca 6 mån upp till 1 år. Sårvätska kan komma ut från din piercing i bröstvårtan under lång tid.

Hur lång tid tar det för en Conch att läka?

Broskpiercingar som helix, forward helix, conch, tragus tenderar till att ta lite längre tid än tex vanliga hål i öronen, septum, läpp eller tungpiercing. Om du sköter om din piercing noggrant och följer råden vi gått igenom ovan så brukar läktiden variera mellan 2-4 månader.

Hur byter man piercing i naveln?

Naveln tar normalt 3 – 18 månader att läka. Du kan oftast byta läksmycket till något annat allergivänligt smycke efter ett par månader beroende på hur det känns och ser ut....Din nytagna piercing är lättskött.

  1. Spraya med Indias desinfektionsspray morgon, kväll och efter dusch. ...
  2. Spraya och låt lufttorka.

Hur mäter man tungpiercing?

Längden på våra smycken ges alltid i millimeter om inte annat är skrivet. Längden på ett smycke mäts från ände till ände. På till exempel ett tungpiercingsmycke är detta den änden av staven där staven går in i kulan, till den motsatta änden av staven där den går i den andra kulan.

Hur tjock är en tungpiercing?

Det är i den mjuka delen av tungan som vi normalt sett placerar din tungpiercing. Staven går sedan vertikalt genom tungan och placeras framför strängen (frenulum linguae) och som fäster tungan vid botten av munhålan. ... Vanligaste storleken att byta till efteråt är en 1,6 mm tjock stav som är 12 eller 14 mm lång.