:

Vem slår längst i golf på touren?

Innehållsförteckning:

  1. Vem slår längst i golf på touren?
  2. Vem slår längst på Europatouren?
  3. Hur långt slår Rory med driver?
  4. Hur långt slår Stenson med Spoon?
  5. Vem slår längst i golf?
  6. Vad är det längsta någon har slagit i golf?
  7. Hur långt slår Rory?
  8. Hur långt slår McIlroy?
  9. Hur långt slår Bryson?
  10. Hur långt slår Bryson DeChambeau?

Vem slår längst i golf på touren?

Slår längst av alla Inte bara har DeChambeau de två första tävlingarna efter uppehållet snittat över 310 meter med drivern och varit den som slagit längst av alla – även resultaten har varit bra för amerikanen som slutat trea respektive åtta i Charles Schwab Challenge och RBC Heritage.

Vem slår längst på Europatouren?

När det gäller längd från tee fanns en spelare som stack ut ordentligt och det var inte Rory McIlroy. Cameron Champ satte rekord över alla tider när det gäller att slå många drives långt. Champ slog hela 345 stycken drives över 320 yards.

Hur långt slår Rory med driver?

I sitt senaste inlägg får vi se honom slå en drive för att sedan titta ner mot sin radar. När kameran därefter panorerar ner mot displayen ser vi en bollhastighet på 191 och en carry på, håll i dig nu, 349 yards – 319 meter.

Hur långt slår Stenson med Spoon?

Stenson är känd för att vara sparsam med sin driver. Han slår dock nästan lika långt med sin spoon men det är inte några 300 meter. Stenson kan få tyst på Haney vid kommande täving, Houston Open.

Vem slår längst i golf?

Spelarna som slog längst på USA-touren - snitt under säsongen 2020. 1. Bryson DeChambeau, USA, 294,5 meter.

Vad är det längsta någon har slagit i golf?

423 meter Den längsta driven som slagits på PGA Tour sedan 2010 slogs av Dustin Johnson. Amerikanen slog en 423 meter lång drive på TPC Boston under Deutsche Bank Championship.

Hur långt slår Rory?

Under The Open på Hoylake fascinerades vi av Rory McIlroy som hade ett snitt på utslagen på nästan 300 meter. I Scottish Open veckan innan slog Rory en drive som mätte osannolika 398 meter.

Hur långt slår McIlroy?

Men han slog bara 240 meter. Med dagens utrustning hade det gett en slaglängd på 300 meter, och spelare som Rory McIlroy kan med en riktigt fullträff ibland nå en bra bit längre än så.

Hur långt slår Bryson?

1. Bryson DeChambeau, USA, 294,5 meter.

Hur långt slår Bryson DeChambeau?

– Jag ligger idag mellan 2 mph i bollhastighet när jag slår som längst. Men jag vill upp till 230 innan jag är nöjd. Det kan gå, det finns andra som har gjort det inom long driving, säger DeChambeau.