:

Måste man ha abonnemang till Arlo?

Innehållsförteckning:

  1. Måste man ha abonnemang till Arlo?
  2. Vad kostar Arlo abonnemang?
  3. Hur många Arlo kameror utan abonnemang?
  4. Hur många kameror Arlo?
  5. Hur funkar Arlo?
  6. Vad kostar Arlo Pro 3 abonnemang?
  7. Vilken Arlo?
  8. Kan man blanda Arlo kameror?
  9. Varför spelar inte Arlo in?
  10. Vad kostar Arlo Verisure?

Måste man ha abonnemang till Arlo?

Utan ett serviceabonnemang har Arlo-kameran följande funktioner: Fjärrstyrd och lokal livestreaming. Push-meddelanden. Automatisk zoomning och spårning.

Vad kostar Arlo abonnemang?

Inget abonnemang När provperioden som ingick med inköpet av kameran upphör kan du köpa ett Arlo Secure- eller Arlo Secure Plus-abonnemang för att fortsätta att använda funktioner som molninspelning. Du kan också välja att inte ha ett abonnemang.

Hur många Arlo kameror utan abonnemang?

Nya Arlo Secure-abonnemang har stöd för obegränsat antal kameror. Men om du föredrar att inte köpa ett abonnemang har Arlo stöd för fem kameror.

Hur många kameror Arlo?

I Arlo-webbklienten kan du streama samtidigt från högst fem Arlo-kameror som är anslutna till en SmartHub eller Base Station. Om du vill streama från en sjätte kamera måste du pausa en av de aktiva streamarna.

Hur funkar Arlo?

Hur funkar det? Kamerorna är som sagt batteridrivna, vilket betyder att vi inte behöver koppla in någon strömkabel för att driva dem. De ansluts trådlöst till Arlo-hubben, och den i sin tur kopplas in med strömkabel och en nätverkskabel till din router.

Vad kostar Arlo Pro 3 abonnemang?

Förmågan att känna igen personer, djur och paket, samt möjligheten att maska bort delar av bilden, är förstås bra funktioner. Men om du drar dig för att betala de 30 kronor i månaden per kamera, som prenumerationen kostar (95 kronor för upp till fem kameror), kan du klara dig utan abonnemang.

Vilken Arlo?

Arlo Ultra är toppen av sortimentet, även om den nu har uppdaterats med Ultra 2. Den erbjuder 4K-inspelning, med HDR, har en mikrofon och högtalare, samt en inbyggd ljus som kan belysa och fungera som en säkerhet eller bekvämlighetsljus. För att få några funktioner behöver du en Arlo Smart-prenumeration.

Kan man blanda Arlo kameror?

Behöver du utöka installationen av kameror finns ett tilläggspaket innehållandes en kamera. Det är möjligt att blanda Arlo Pro 2, Pro 3 och Ultra-kameror i en och samma installation. Extrakameran i testet är bestyckad med den nya svarta färgen.

Varför spelar inte Arlo in?

Om du får oönskade aviseringar eller inspelningar efter att ha lagt till aktivitetszoner för en Arlo-kamera löser du problemet med följande steg: Justera kamerans vinkel eller position. Justera om möjligt enheten så att den inte spelar in ett område som du inte vill övervaka.

Vad kostar Arlo Verisure?

Vad kostar Arlo abonnemang? Du betalar inget Arlo-abonnemang när kamerorna är uppkopplade till Verisure.