:

Vad är Utgiftsskydd Nordea?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Utgiftsskydd Nordea?
  2. Hur påverkas premien på Utgiftsskydd av att två personer i samma hushåll tecknar varsin försäkring?
  3. Hur mycket får jag låna privatlån Nordea?
  4. När träder en försäkring i kraft som inte kan beviljas mot normala villkor?
  5. Vad ingår i Nordea Liv?

Vad är Utgiftsskydd Nordea?

Trygghet vid sjukskrivning och arbetslöshet Nordeas Utgiftsskydd är en inkomstförsäkring som kan hjälpa dig i de lägen som du behöver det som mest, om du skulle bli sjukskriven eller ofrivilligt arbetslös. Med utgiftsskyddet kan du få ersättning som täcker en del av dina månadskostnader.

Hur påverkas premien på Utgiftsskydd av att två personer i samma hushåll tecknar varsin försäkring?

Om två personer står som låntagare för ett och samma lån kan båda beviljas försäkring. I de fall där båda låntagarna kvalificerar och önskar teckna försäkring krävs att var och en tecknar försäkring i eget namn. I dessa fall startas och hanteras de två försäkringarna som helt åtskilda med varsin premie.

Hur mycket får jag låna privatlån Nordea?

Låna från 10 000–500 000 kronor i upp till 12 år. Ränta 3,45 %–6,90 % (*effektiv ränta 3,67 %–7,31 %). Betala tillbaka snabbare utan extra kostnad. Du behöver inte vara kund hos oss idag för att ansöka.

När träder en försäkring i kraft som inte kan beviljas mot normala villkor?

Kan enskild försäkring inte beviljasnormala villkor träder försäkringen ikraft då de nya villkoren accepterats. Ansökan som är ofullständig ska kompletteras inom tre månader. Har komplettering inte inkommit inom denna tid kan ansökan komma att avslås.

Vad ingår i Nordea Liv?

Om försäkringsförmedling. För förmedlandet av försäkringar har Nordea Bank Abp, filial i Sverige rätt till ersättning när de säljer Nordea Liv & Pensions försäkringar. Ersättningen är avsedd att täcka kostnader för personal, marknadsföring, administration och liknande kostnader förknippade med förmedlingen.