:

Hur lång leveranstid Mio?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång leveranstid Mio?
  2. Kan man lämna tillbaka soffa Mio?
  3. Kan man lämna tillbaka en soffa?
  4. Kan man lämna tillbaka säng?
  5. Kan man lämna tillbaka soffa IKEA?

Hur lång leveranstid Mio?

Mio Drive-Thru 0:- Hämta utanför din Mio-butik på angiven plats. Leveranstid beror på varans tillgänglighet. Varor i lager kan hämtas inom två timmar. För beställningsvaror gäller angivet antal dagar vid beställning.

Kan man lämna tillbaka soffa Mio?

Mio kan du lämna tillbaka en vara i upp till 30 dagar efter leveransdatum. Medlemmar har rätt till 60 dagars öppet köp. För reavaror gäller öppet köp i sju dagar. Varan ska vara oanvänd, omonterad och i nyskick.

Kan man lämna tillbaka en soffa?

Du ska lämna tillbaka varan i det skick som du köpte den i. Säljaren bestämmer villkoren, till exempel om varan ska ligga i obruten förpackning eller inte. Bytesrätt är ett alternativ till öppet köp. Butiken erbjuder dig att byta varan som du vill lämna tillbaka mot en annan.

Kan man lämna tillbaka säng?

Alla företag har olika avtal med sina kunder när det kommer till ångerrätt, öppet köp och reklamation. Det är bra att först kolla upp i kvitton/avtalspappret eller företagets allmänna regler kring reklamation vad som gäller för ditt sängköp. ... Företag väljer ofta att ha förmånliga villkor för att få nöjdare kunder.

Kan man lämna tillbaka soffa IKEA?

Öppet köp i 365 dagar Du får pengarna tillbaka om du ångrar ditt köp och varan är oanvänd. Ta med kvitto. Vi vill att du ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför har vi öppet köp i 365 dagar som en extra hjälp till dig om du skulle ångra dig eller om det inte riktigt blev som du tänkt dig.