:

Hur lång wakeboard ska man ha?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång wakeboard ska man ha?
  2. Hur lång ska en Vattenskidlina vara?
  3. Hur man åker wakeboard?
  4. Vart kan man köpa wakeboard?
  5. Vilka vattenskidor ska man köpa?
  6. Hur man åker vattenskidor?

Hur lång wakeboard ska man ha?

Välj en bräda som är mellan 1 centimeter lång. Vikt: kilo. Välj en bräda som är mellan 1 centimeter lång.

Hur lång ska en Vattenskidlina vara?

Vilken båt man åker efter och hur stora vågor den gör avgör också linlängden. Bakom de flesta 4-meters styrpulpetare är det ofta svårt att ha längre lina än 14 meter eftersom vågen där börjar försvinna. Efter "riktiga" wakebåtar och daycrusiers går det dock ofta att ha en lina som är upp mot (eller över) 20 meter.

Hur man åker wakeboard?

Håll dina ben böjda och ha knäna så nära bröstet som möjligt och armarna spikraka mellan knäna. När båtföraren börjar gasa, slappnar du av i benen så du trycks ihop, låter armarna vara raka och lutar dig lite framåt så du hamnar sittandes på huk ovanpå brädan, istället för bakom den.

Vart kan man köpa wakeboard?

Här på Vattensport.nu hittar du wakeboard och wakeboardbindningar från kända varumärken såsom O'Brien. Du kan köpa wakeboard löst eller i ett wakeboardpaket med wakeboardbindningar, flytväst och wakeboardlina. Vi har ett stort sortiment från billiga wakeboard till brädor för kabelpark anpassade för hopp och rails.

Vilka vattenskidor ska man köpa?

Vattenskidor finns att köpa i två olika kategorier, slalomskidor och comboskidor. Slalomskidor är anpassade för slalomåkning men går också att användas till att utföra trick med. Comboskidor är skapta för att för det mesta passa all typ av åkning och brukar därför rekommenderas till nybörjare.

Hur man åker vattenskidor?

startar du Vattenskidor är som att åka skidor på vatten. En njutningsfull aktivitet för hela familjen som går att trappa upp i tempo. Med hjälp av en lina med ett handtag i ena änden blir du dragen efter en båt ståendes på skidorna. Starta kan du göra på flera sätt från både brygga och i vattnet.