:

Hur länge är Net on Net öppet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge är Net on Net öppet?
  2. Var ligger netonnets lager?
  3. Har NetOnNet prisgaranti?
  4. Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket NetOnNet?
  5. Vad hette NetOnNet?
  6. Varifrån skickas NetOnNet?
  7. Vem äger NetOnNet?

Hur länge är Net on Net öppet?

Detta gäller alla inköp från och med . Du kan känna dig trygg i dina inköp eftersom vi har 30 dagars öppet köp. Är du medlem i vår kundklubb Klubbhyllan, får du hela 90 dagars öppet köp/ångerrätt. Detta för att du som kund skall känna dig så nöjd som möjligt med ditt köp.

Var ligger netonnets lager?

Netonnet AB är ett detaljhandelsföretag inom hemelektronikbranschen. Försäljning sker via internetbutik samt lagerbutiker i Sverige och Norge. Huvudkontoret och centrallagret ligger i Borås.

Har NetOnNet prisgaranti?

Vi erbjuder prisgaranti gentemot oss själva, ej mot konkurrenter. Vad det innebär är att om du köper en vara av oss, som senare sänks i pris inom din öppet köpstid, så erbjuder vi givetvis dig det aktuella lägre priset.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket NetOnNet?

Ett ombud tillhandahåller paketet i 14 dagar, innan det skickas i retur till oss. För ej utlösta paket med ett varuvärde under 500 kr kommer vi dra av 195 kr på din återbetalning, för ej utlösta paket med att varuvärde över 500 kr kommer vi dra av 395 kr på din återbetalning för att täcka uppkomma kostnader.

Vad hette NetOnNet?

År 2017 bytte Siba-butikerna namn till Netonnet.

Varifrån skickas NetOnNet?

Fri frakt. Vi använder oss av PostNord som samarbetspartner. Leveranstiden avgörs beroende på vilket leveransalternativ du väljer, i kassan ser du vilka alternativ du har samt leveranstid för respektive leveranssätt.

Vem äger NetOnNet?

Hans-Krister Andersson Anders HalvarssonRoger Sandberg Netonnet/Founders