:

Kan man lämna tillbaka sin studentmössa?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man lämna tillbaka sin studentmössa?
  2. Hur tvättar man sin studentmössa?
  3. Vart görs Studentmössor?
  4. Vad gör man om studentmössan är för stor?
  5. Vart är min studentmössa?
  6. Vad ska man ha på studentmössan?

Kan man lämna tillbaka sin studentmössa?

14-dagars full ångerrätt Från det att du beställt din studentmössa har du alltid 14 dagars full ångerrätt. Du kan dessutom fritt ändra i din beställning under hela 14-dagar. Du kan ångra hela ditt köp. Allt för att du skall känna dig trygg och säker med ditt köp.

Hur tvättar man sin studentmössa?

Man kan tyvärr inte tvätta studentmössan i maskin. Man kan dock använda sig av en fläckborttagare för textilier. De i skumform är de bästa, som näst intill "drar" upp fläcken ur tyget. Det kan dock vara svårt att få bort en fläck helt, det är lite beroende på vad det är för typ av fläck.

Vart görs Studentmössor?

Klassiska studentmössor Det var lärosätena i Lund och Uppsala som införde traditionen. Än idag är det Lundamodellen och Uppsalamodellen som är de klassiska modellerna.

Vad gör man om studentmössan är för stor?

Ligger du mellan två storlekar, t ex 56,5 så ska du alltid avrunda till den större storleken. Din mössa kommer nämligen aldrig töja sig. Detta gör du med storleksjusterare som du enkelt placerar dolt bakom svettbandet. Varje storleksjusterare minskar/ justerar din mössas storlek med 0.2 cm.

Vart är min studentmössa?

Din studentmössa kommer skickas till ditt närmsta PostNord ombud baserat på den adressen du angett vid din beställning. Du finner ditt beräknade leveransdatum i din orderbekräftelse och i MittABC.

Vad ska man ha på studentmössan?

Det absolut vanligaste är att skriva sitt för- och efternamn fram på mössan. På baksidan väljer de allra flesta att skriva skola, klass eller årtal. På toppen av kullen varierar motivet från person till person. Kanske vill du brodera en emoji eller varför inte ditt landskapsvapen?