:

Vad kostar felsökning på Mercedes?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar felsökning på Mercedes?
  2. Vad kostar det att serva en Mercedes?
  3. Hur ofta service på Mercedes?
  4. Vad kostar en felsökning Skoda?
  5. När går min nybilsgaranti ut Mercedes?
  6. Vad kostar B1 service Mercedes?
  7. Vad kostar a service?

Vad kostar felsökning på Mercedes?

Vi har beräknat ett genomsnittspris nedan för att ge dig en uppfattning om kostnad felsökning/avläsning av felkoder för en Mercedes-Benz....Pris på felsökning och diagnostik för Mercedes-Benz.

GenomsnittsprisMin. - max.
897 kr6 krFå offerter

Vad kostar det att serva en Mercedes?

Det kostar på att serva en Mercedes. Det kostar på att vara Mercedesägare. Vår senaste service vid 8 400 mil kostade – hör och häpna – 8 621 kronor!

Hur ofta service på Mercedes?

Din Mercedes A1, en bil med bensinmotor, får man mycket riktigt köra 2 500 mil eller maximalt 12 månader mellan service. Din Kia Sorrento med turbodiesel, årsmodell 2014 har serviceintervallet 3 000 mil eller maximalt två år. Det finns fler bilmodeller som får köras upp till två år innan service.

Vad kostar en felsökning Skoda?

Atteviks: 600–2 500 kr, beroende på tidsåtgång. För 2 500 kr är det cirka två timmars felsökning. Gäller för Volkswagen, Audi, Skoda och Seat. Holmgrens bil: 1 600 kr/tim.

När går min nybilsgaranti ut Mercedes?

När du köper en fabriksny personbil i Sverige ingår vanligtvis vagnskadegaranti i köpet och gäller normalt i tre år från inköpsdagen.

Vad kostar B1 service Mercedes?

Efter ytterligare ett år påkallar bilen ny service och då av typ ”B1” som betyder stor service. Den totala körsträckan är nu uppe i bara 12 647 km istället för de 50 000 km som serviceintervallen baseras på. Kostnaden för stor service är lite över 6 000 kr, eller 9,34 kr/mil.

Vad kostar a service?

Auktoriserade bilverkstäder kan konsten att ta betalt. Att serva en nästan ny bil som precis har rullat från fabriken kostar runt 3 000 kronor. Senare i billivet landar servicen lätt på det dubbla. Det behöver inte vara så dyrt.