:

Hur lång garanti vitvaror IKEA?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång garanti vitvaror IKEA?
  2. Hur lång garanti på säng?
  3. Vad är det för märke på Ikeas vitvaror?
  4. Har Ikea prisgaranti?
  5. Hur lång garanti Mio?
  6. Hur länge kan man reklamera en soffa?

Hur lång garanti vitvaror IKEA?

Fem (5) års garanti gäller alla IKEA vitvaror, utom TILLREDA och LAGAN vitvaror som har två (2) års garanti.

Hur lång garanti på säng?

Under de första tre åren av din nyinköpta sängs liv är du skyddad av konsumentlagstiftning om sängen går sönder. Då kan du reklamera den, så länge felet anses vara tillverkarens. Men dina möjligheter att få ersättning avtar med tiden. – De första sex månaderna anses felet nästan alltid bero på tillverkaren.

Vad är det för märke på Ikeas vitvaror?

Själva tillverkningen görs av varumärken av samma höga klass, Electrolux och Whirlpool, och vi på Vitvaruservice är stolta över att ha fått förtroendet att stå för service, installation och eftermarknad på den vitvaruutrustning det står IKEA på. Service av IKEA-produkter bokas via IKEA.

Har Ikea prisgaranti?

Anna Svensson‎IKEA Går det att göra något (prisgaranti eller liknande)? ... På IKEA vill vi ha en generös inställning gällande våra kampanjer och prissänkningar. För att göra det enkelt för våra kunder erbjuder vi mellanskillnaden återbetalad om man köpt varan är köpt 2 veckor innan eller efter kampanjen.

Hur lång garanti Mio?

Mio kan du lämna tillbaka en vara i upp till 30 dagar efter leveransdatum. Medlemmar har rätt till 60 dagars öppet köp. För reavaror gäller öppet köp i sju dagar. Varan ska vara oanvänd, omonterad och i nyskick.

Hur länge kan man reklamera en soffa?

Konsumenten kan reklamera fel på produkten i upp till tre år från inköpstillfället. Reklamationsrätten påverkas inte av eventuell garanti. En produkt kan ha en garanti på ett år, men konsumenten har fortfarande rätt att reklamera produkten i tre år. Konsumenten ska reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes.