:

Kan man lämna tillbaka glasögon Synsam?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man lämna tillbaka glasögon Synsam?
  2. Kan man lämna tillbaka glasögon?
  3. Kan man lämna tillbaka linser?
  4. Var kan man lämna in gamla glasögon?
  5. Kan man lämna tillbaka glasögon Specsavers?
  6. Hur lång tid tar det att få slipade glasögon?
  7. Hur lång tid tar det att få sina glasögon Specsavers?
  8. Måste man boka tid för synundersökning?

Kan man lämna tillbaka glasögon Synsam?

Du har rätt att ångra ditt köp utan att ange något skäl inom 30 dagar. Som onlinekund har du även 90 dagars ångerrätt på beställning av enkelslipade glasögon.

Kan man lämna tillbaka glasögon?

Om det skulle vara något fel på glasögonen, till exempel om du anser att du inte har fått det du och säljaren kom överens om så har du rätt att klaga till butiken. ... Du har alltså inte direkt rätt att häva köpet och lämna tillbaka glasögonen utan att ge butiken möjlighet att rätta till det som är fel.

Kan man lämna tillbaka linser?

Returrätt. Om du upptäcker att du har beställt fel typ av linser, eller att de är av fel märke, har du givetvis rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Viktigt är att linskartongen är i obruten förpackning och att den i övrigt inte är skadad på något sätt.

Var kan man lämna in gamla glasögon?

Skänk glasögon Lämna in till din närmaste Synoptik eller Synsambutik eller läs merom hur du skickar direkt till oss.

Kan man lämna tillbaka glasögon Specsavers?

När Specsavers har tagit emot din beställning kan du inte avbeställa den, men du kan alltid returnera dina glasögon eller kontaktlinser efter leverans i enlighet med vår returpolicy. Vi erbjuder 100% nöjd kundgaranti, vilket innebär att du har 90 dagars returrätt från det att du mottagit dina varor.

Hur lång tid tar det att få slipade glasögon?

Glas ska slipas i din styrka och passas in i ditt val av båge. Det är ett hantverk helt enkelt! Därför kan det dröja mellan 7 och 14 dagar innan du får glasögonen hemskickad till dig. Det är lika länge som att beställa i butik.

Hur lång tid tar det att få sina glasögon Specsavers?

Leverans inom Sverige kostar 39 kr och sker i de flesta fall inom 4-5 dagar efter att beställningen gjorts. Om ditt recept är mer komplext, och gäller t. ex. multifokala linser eller toriska linser, kan din beställning ta något längre tid, oftast ca 10-14 dagar.

Måste man boka tid för synundersökning?

Boka bara en tid för synundersökning så får du den hjälp du behöver. Behöver du anstränga ögonen mycket vid läsning eller blir du fort trött när du läser eller när du suttit vid datorn i flera timmar? Det kan bero på att din syn försämrats.