:

Hur bettar man fotboll?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bettar man fotboll?
  2. Hur tippar man på fotboll?
  3. Kan man bli rik på spel?
  4. Hur man spelar på oddset?
  5. Vem vinner EM 2021?

Hur bettar man fotboll?

Du kan live-betta på flera olika sätt som nämnts; fasta odds, (1X2) resultat, totala mål över/under eller andra händelser under matchen som spelbolaget erbjuder spel på. Numera erbjuder de flesta spelbolag livebetting inom fotboll där du kan spela på matchen medan den är igång.

Hur tippar man på fotboll?

Precis som namnet antyder gäller det att tippa hur många mål det kommer att bli i matchen. Detta gör man genom att tippa på över eller under exempelvis 2,5 mål. Tror man på två mål eller färre tippar man under 2,5 mål. Tror man på tre mål eller fler tippar man över 2,5 mål.

Kan man bli rik på spel?

- Nej, inte ett dugg. Om vi sopade till dem borta ska vi väl kunna göra det hemma. Men att spela på att Sverige vinner blir man knappast rik på. Däremot ger nätbolagen dig chansen att spela på det mesta som kan hända i matchen.

Hur man spelar på oddset?

spelar du Oddset Du kan precis som hos andra bettingsidor välja att spela singelspel, det vill säga att du spelar på en match, men du kan också välja att spela på flera matcher för att få upp ditt odds och din eventuella vinst. Hos Svenska Spel är det möjligt att göra 10 val på en och samma kupong.

Vem vinner EM 2021?

Inför semifinalerna var Italien tippade före Spanien, och visst blev det favoritlagen som tog finalplatserna. Det mest sannolika resultatet i EM-finalen 2021 mellan Italien och England är att britterna vinner med 1-0, och att det är Harry Kane som gör målet, enligt spelbolagens odds.