:

Hur länge är ett kunskapsprov giltigt mc?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge är ett kunskapsprov giltigt mc?
  2. Hur länge gäller ett godkänt teoriprov?
  3. Vad kallas teoriprovet för?
  4. Vad måste du göra för att få göra teoriprovet?
  5. Hur länge måste du göra uppkörningen på teoriprovet?

Hur länge är ett kunskapsprov giltigt mc?

Förarprovet består av två delar, kunskapsprov och körprov. Körprov för behörighet B får avläggas endast av den som har avlagt ett godkänt kunskapsprov för behörighet B. Ett godkänt kunskapsprov är giltigt i 4 månader och inom den tiden måste ett godkänt körprov genomföras för att körkort ska kunna utfärdas.

Hur länge gäller ett godkänt teoriprov?

  • Ett godkänt teoriprov är giltigt i 1 år. Under denna tid kan du alltså köra upp så många gånger du vill. Om giltighetstiden har gått ut måste du skriva ett nytt teoriprov innan du kan köra upp igen. Teoriprovet måste vara avklarat innan en uppkörning kan bokas.

Vad kallas teoriprovet för?

  • Officiellt kallas teoriprovet för kunskapsprov. Du måste ha gjort riskettan och halkbanan för att få göra teoriprovet. För att få göra uppkörningen måste du ha blivit godkänd på teoriprovet. Ett godkänt teoriprov är giltigt i 4 månader. Om du inte klarar uppkörningen inom den tiden, måste du göra om teoriprovet.

Vad måste du göra för att få göra teoriprovet?

  • Du måste ha gjort riskettan och halkbanan för att få göra teoriprovet. För att få göra uppkörningen måste du ha blivit godkänd på teoriprovet. Ett godkänt teoriprov är giltigt i 4 månader. Om du inte klarar uppkörningen inom den tiden, måste du göra om teoriprovet.

Hur länge måste du göra uppkörningen på teoriprovet?

  • För att få göra uppkörningen måste du ha blivit godkänd på teoriprovet. Ett godkänt teoriprov är giltigt i 4 månader. Om du inte klarar uppkörningen inom den tiden, måste du göra om teoriprovet. Transportstyrelsen: Förlängd giltighetstid på prov (6 månader) på grund av coronaviruset.