:

Hur länge har man öppet köp på Zara?

Innehållsförteckning:

 1. Hur länge har man öppet köp på Zara?
 2. Hur lång tid tar en retur Zara?
 3. Hur gör man retur på Zara Home?
 4. Hur betalar man på Zara?
 5. Varför funkar inte klarna på Zara?
 6. Kan man reklamera på Zara?

Hur länge har man öppet köp på Zara?

Du har 30 dagar på dig från avsändningsdatumet att byta eller returnera ditt köpZara.com gratis. Varorna måste ha kvar alla etiketter och vara i perfekt skick. Du kan byta storlek eller färg på dina varor. Gå till en Zara-butik som har samma avdelning som varan tillhör med inköpskvittot.

Hur lång tid tar en retur Zara?

Om du vill returnera en vara som du har köpt på Zara.com så har du 30 dagar på dig från avsändningsdatumet för att göra det utan kostnad. Varorna måste ha kvar alla etiketter och vara i perfekt skick. Du kan returnera din beställning i vilken Zara-butik som helst i samma land/region där du gjorde beställningen.

Hur gör man retur på Zara Home?

Du kan returnera våra produkter genom att personligen besöka en ZARA Home butik i Sverige och återlämna produkten tillsammans med den fraktsedel som medföljde vid leverans. Ovanstående medför inga ytterligare kostnader för dig.

Hur betalar man på Zara?

Vi har följande betalsätt:

 1. Visa.
 2. Mastercard.
 3. American Express.
 4. Paypal.
 5. Presentkort.
 6. Få först. Betala sen.

Varför funkar inte klarna på Zara?

Olika faktorer såsom missade eller försenade betalningar eller rapporterade finansiella problem kan leda till att du blockeras från att använda Klarna. ... Vi förstår att det kan vara frustrerande att nekas för ett köp efter att ha godkänts vid ett tidigare tillfälle.

Kan man reklamera på Zara?

15.4 Reklamationer Du kan också ringa oss på 80 03 10 48för att få anvisningar om hur du kan gå vidare med din reklamation. Produkten återsänds genom att vi kommer och hämtar varan på egen bekostnad, alternativt genom att lämna tillbaka den i en ZARA butik i Sverige.