:

Hur länge uppdateras Android?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge uppdateras Android?
  2. När kommer Android 11?
  3. När är en mobil gammal?
  4. Vad innehåller Android 11?
  5. När kommer Android 12?

Hur länge uppdateras Android?

Samsung har meddelat att ALLA Samsungs flaggskeppsenheter som tillverkats 2019 eller senare kommer att få TRE års stora Android OS -uppdateringar och Fyra års säkerhetsuppdateringar. Så om du köper ett Samsung -flaggskepp 2019 kommer det flaggskeppet att stödjas till och med Android .

När kommer Android 11?

Den första enheten som fick Android 11 bekräftas vara Samsung Galaxy S20-serien, som Samsung säger kommer "senare i år", dvs 2020 och den kommer som en del av One UI 3.0.

När är en mobil gammal?

Det här verkar tillverkarna ha tagit fasta på. PC för Allas kartläggning kring hur lång tid en mobil får nya versioner av ett operativsystem visar att många modeller har stöd i omkring två år. Efter den tiden släpps det helt enkelt inte några nya versioner av operativsystemet. Några modeller är bättre, andra är sämre.

Vad innehåller Android 11?

Med Android 11 får din telefon en rad funktioner samlade i startknappen. Genom att hålla ner den knappen kommer du till en snabbmeny där Google nu samlar genvägar för att styra det smarta hemmet, men även funktionen för att betala och hantera Google Pay samt få fram boardingkort på flyg och annat.

När kommer Android 12?

Den sista, färdiga versionen av Android 12 släpptes slutligen för allmänheten i oktober 2021. Den började landa på konsumentens Pixel ungefär samtidigt som Pixel 6 tillkännagavs.