:

Får inte min återbetalning?

Innehållsförteckning:

  1. Får inte min återbetalning?
  2. Hur sent kan man avboka en resa?
  3. Vad gäller vid köp av resa?
  4. Får ej återbetalning av företag?
  5. Hur sent kan man avboka SAS Plus?

Får inte min återbetalning?

Du kan göra en kortreklamation om du har en tvist med ett företag och tvisten handlar om att du inte får tillbaka dina pengar. En kortreklamation är ett sätt för din bank att hjälpa dig att en återbetalning.

Hur sent kan man avboka en resa?

Du har ingen lagstadgad ångerrätt när du bokar flygresa. Flygbolagets egna villkor gäller. Du kan däremot avboka resan och få tillbaka flygskatt och andra eventuella avgifter som ingår i biljetten.

Vad gäller vid köp av resa?

Du har ingen lagstadgad ångerrätt när du köper en paketresa, däremot kan du alltid avboka. Arrangören har rätt att ta ut en avbeställningsavgift. Vill du hellre omboka resan till ett annat datum så får du läsa bokningsvillkoren och se om det är möjligt.

Får ej återbetalning av företag?

Om du och företaget är överens om att företaget ska betala tillbaka dina pengar, men de ändå inte gör det och du tycker att återbetalningen har tagit alldeles för lång tid, kan du ta hjälp av Kronofogden genom att ansöka om ett betalningsföreläggande. Det är ett sätt att hjälp med att betalt.

Hur sent kan man avboka SAS Plus?

Du kan avboka bonusresor fram till 24 timmar före utresans avgång. Om du har bokat en reguljär biljett för poäng eller en blandning av bonusbiljett och reguljär biljett för poäng måste du kontakta SAS Customer Service för att avboka.