:

Hur länge ska serum sjunka in?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge ska serum sjunka in?
  2. Hur länge ska man vänta efter serum?
  3. Hur ofta ska man använda Niacinamide?
  4. När applicera toner?
  5. Kan man ta för mycket serum?
  6. Hur ofta ska man använder the ordinary Blodmask?

Hur länge ska serum sjunka in?

När du applicerar serum på halsen, stryk det på huden i uppåtgående rörelser så att du inte drar huden nedåt. Serumets tunna konsistens gör att det bör appliceras efter rengöring och toner, men före fuktcreme. Låt serumet sjunka in i huden under cirka tio sekunder innan du applicerar solskydd eller fuktcreme.

Hur länge ska man vänta efter serum?

Serum kan användas tillfälligt som en boost. Då använder man serum några veckor och sen kan man vänta till nästa gång huden har extra behov. Man behöver inte ha serum från samma märke som sin övriga ansiktsvård. Man kan använda serum från något annat märke, man skaefter sitt behov.

Hur ofta ska man använda Niacinamide?

Använd morgon och kväll. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - Renande produkt för en oren hy med tilltäppta porer som innehåller zink för att lugna inflammationer i huden. Ska inte användas tillsammans med produkter som innehåller C-vitamin. Använd både morgon och kväll.

När applicera toner?

Det är bäst att använda tonern så snart efter rengöring som möjligt eftersom molekylerna tränger in i huden bättre när den är våt, och detta gör det också möjligt för tonern att låsa in mer fukt för att göra att huden ser hydratiserad och frisk ut.

Kan man ta för mycket serum?

Tänk på att inte ta för mycket! Huden absorberar det den klarar av så applicera inte för mycket serum på huden. Det är då huden kan kännas kladdig och klibbig. ... De flesta serum brukar kunna användas dagligen som en del av din morgonrutin och/eller kvällsrutin.

Hur ofta ska man använder the ordinary Blodmask?

Används på kvällen, och inte oftare än två gånger per vecka. Rengör ansiktet och torka huden torr. Använd ej på fuktig hud. Applicera med fingertopparna ett jämnt tunt lager över ansikte och hals.