:

Hur snabbt växer ett hål i örat igen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur snabbt växer ett hål i örat igen?
  2. Hur länge ska man ha örhänget?
  3. Vad ska man ha för örhängen efter håltagning?
  4. Hur får man bort Blomdahls örhängen?
  5. Hur länge kan man vara utan örhängen?

Hur snabbt växer ett hål i örat igen?

Hur snabbt växer hål i öronen igen? Det är individuellt, men det är vanligt att nytagna hål kan börja dra ihop sig redan efter någon dag utan örhängen. Om du vill behålla dina hål är det därför viktigt att du fortsatt bär smycken i dem. Hål som du har haft i många år kan du gå länge utan att de växer igen.

Hur länge ska man ha örhänget?

Vid håltagning får man så kallad läkörhängen av barbelltyp med tjockare stav än vanliga örhängen för att underlätta läkningen. Läkningen tar mellan sex och åtta veckor.

Vad ska man ha för örhängen efter håltagning?

Var aldrig utan örhängen, eftersom hålen kan krympa och/eller växa igen. ... Därför bör du vara extra noggrann i ditt val av örhängen. I samråd med hudläkare har Blomdahl utvecklat hudvänliga smycken som passar alla, särskilt dig som precis har tagit hål i öronen.

Hur får man bort Blomdahls örhängen?

Ta försiktigt tag i smyckesdelen på örats framsida. Ta även tag i låset på örats baksida, med andra handen. Vicka sedan låset bestämt fram och tillbaka tills det lossnar. Ta försiktigt ut håltagningsörhänget och sätt i ett rent örhänge.

Hur länge kan man vara utan örhängen?

¤ Det tar upp till ett år innan hålen är helt läkta, så tänk på följande: Var aldrig utan örhängen, eftersom hålen kan krympa och/eller växa igen. Var försiktig vid byte av örhängen. Eftersom huden som har bildats inuti hålen är tunn och skör, är det lätt att den skadas och att det uppstår en infektion.