:

Hur får jag min Myndighetspost?

Innehållsförteckning:

 1. Hur får jag min Myndighetspost?
 2. Var finns min digitala brevlåda?
 3. Hur får man en digital brevlåda?
 4. Hur byter man från min myndighetspost till Kivra?
 5. Hur får jag deklarationen till Kivra?
 6. Vem äger min Myndighetspost?
 7. Hur byter man digital brevlåda?
 8. Vad kostar Kivra?
 9. Måste man ha en digital brevlåda?
 10. Hur man deklarerar digitalt?

Hur får jag min Myndighetspost?

Skaffa en digital brevlåda I Min myndighetspost får du post från myndigheter, kommuner och regioner digitalt istället för på papper. Brevlådan är gratis och säker. Du loggar in med din e-legitimation, t ex BankID eller Freja eID Plus och läser din post på mobilen, datorn eller läsplattan. (Mina meddelanden).

Var finns min digitala brevlåda?

Logga in på Mina sidor för att se om du har en digital brevlåda.

Hur får man en digital brevlåda?

Så skaffar du en digital brevlåda

 1. Välj en digital brevlåda. Det finns just nu fyra olika digitala brevlådor ute på marknaden; Digimail, E-boks, Min myndighetspost och Kivra. ...
 2. Registrera dig. Du kan välja att registrera dig hos den valda digitala brevlådan antingen via dess sajt eller app. ...
 3. Logga in. ...
 4. Sedan igång!

Hur byter man från min myndighetspost till Kivra?

Det enda som behövs för att skaffa Kivra, och få din post digitalt, är att du har Mobilt BankID. Att skapa konto tar bara några minuter. Post från myndigheter och andra anslutna företag kommer sedan att automatiskt levereras till din inkorg i Kivra. Loggar in på din Kivra gör du via kivra.se eller i Kivras app.

Hur får jag deklarationen till Kivra?

Om du redan har Kivra kommer du automatiskt få din deklaration där. Se bara till att du har aktiverat myndighetspost i Kivra. Det gör du under inställningar i inloggat läge. Om du kan godkänna din deklaration utan ändringar eller tillägg, senast 30 mars, så betalas eventuell återbäring ut redan i april.

Vem äger min Myndighetspost?

Min myndighetspost är statens digitala brevlåda för den myndighetsgemensamma tjänsten Mina meddelanden. Brevlådan förvaltas av Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Skatteverket tillhandahåller IT-drift av tjänsten.

Hur byter man digital brevlåda?

Är du behörig firmatecknare för det företaget och digital brevlåda finns i Min Myndighetspost får du upp företagets brevlåda i listan av brevlådor. Du kan sedan välja att gå in och hantera den digitala brevlådan.

Vad kostar Kivra?

Kivra används av miljontals svenskar för att ta emot viktig post och kvitton digitalt. Tjänsten är kostnadsfri för dig som privatperson.

Måste man ha en digital brevlåda?

En digital brevlåda förenklar men är inget krav En digital brevlåda är ett smidigt och säkert sätt att lagra sitt covidbevis i, men tjänsten går även att använda utan en digital brevlåda. DIGG ansvarar för infrastrukturen för digital post, även kallad Mina meddelanden, och för den statliga brevlådan Min myndighetspost.

Hur man deklarerar digitalt?

Deklaration - Privatpersoner Om du har du skaffat en digital brevlåda senast den 25 februari, får du din deklaration som en pdf-fil till din digitala brevlåda den 3–10 mars. Från och med den 16 mars kan du deklarera. Det gör du med din e-legitimation i appen Skatteverket eller i e-tjänsten på webbplatsen.