:

Hur gör man på Pokemon gym?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man på Pokemon gym?
  2. Hur gör man för att starta Pokémon Go?
  3. Hur får man pengar på pokémon?
  4. Hur länge kan man ha pokémon i gym?
  5. Finns Pokémon på riktigt?

Hur gör man på Pokemon gym?

Varje spelare kan bara placera ut en Pokémon per gym, så ni måste samarbeta inom laget för att bygga upp ett starkt försvar. Precis som PokéStops finns gymmen på verkliga platser. Om ett motståndarlag kontrollerar ett gym kan du utmana dem i en strid – en av dina Pokémon mot en av de Pokémon som försvarar gymmet.

Hur gör man för att starta Pokémon Go?

Kom igång och börja spela Pokémon Go

  1. Vill du börja spela superfenomenet Pokémon Go? ...
  2. Det första som sker efter att du hämtat hem spelet till din telefon (från App Store eller Google Play) är att du måste logga in antingen genom att skapa ett konto eller genom att använda en redan existerande Gmail-adress.

Hur får man pengar på pokémon?

Som du säkert redan känner till kan man lämnadin Pokémon för att försvara gymmet som ditt lag invaderat. Dett är det enda sättet att tjäna valutan Pokecoins i spelet. Annars måste du köpa dem med verkliga pengar.

Hur länge kan man ha pokémon i gym?

13. Hur funkar gymmen? Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust.

Finns Pokémon på riktigt?

Kan inte någon forskare uppfinna en Pokémon som finnsriktigt? Handlar det om att Pokémon-figurerna ska finnas på närmare håll, inte bara i telefonen eller på tv:n i ett regelstyrt spel, utan mer som sociala figurer runt om kring oss– då går det att ordna, säger han. ...