:

Hur ger man Distanshealing?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ger man Distanshealing?
  2. Vad gör en healing?
  3. Vem kan bli healer?
  4. Vad händer i kroppen under en healing?
  5. Kan man hela sig själv?
  6. Hur fungerar healing på distans?

Hur ger man Distanshealing?

Vid distanshealing är personen inte fysiskt närvarande utan tankar om bättring skickas från healern till den som behöver healing. Kraften i healingenergin påverkas alltså inte av tid, avstånd eller orsak utan av healern som skickar den.

Vad gör en healing?

Healing (engelska för "läkning"; uttal: ['hi:liŋ]) eller helande är en alternativmedicinsk verksamhet, där man genom enbart andliga metoder försöker behandla sjukdomar. Healing utförs ofta genom att healern håller händerna på eller nära den som ska behandlas, men den utförs också på distans.

Vem kan bli healer?

Vem kan gå? Vissa kursarrangörer kan avråda personer med psykiska problem att gå på healing, då det kan framkalla starka reaktioner. Utöver dessa råd så är alla välkomna att gå en healingkurs! Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van healare- det finns något för alla.

Vad händer i kroppen under en healing?

Genom att få Healing så kan man på sikt lösa upp dessa blockeringar i kroppens olika organ och på så sätt få en normal energi genomströmmning i kroppens alla celler. Har vi rätt energi genomströmmning i vår kropp o våra celler så håller vi oss för det mesta friska, vi blir då mer sällan sjuka.

Kan man hela sig själv?

Släck ner, tänd ett ljus och lägg dig bekvämt i soffan eller i sängen. Ta tre djupa andetag och känn hur energiflödena rör sig i din kropp. Ställ sedan din kropp frågan “vad vill du säga mig just nu?”. Försök sedan lokalisera vart i kroppen du känner smärta, sorg, ilska eller oro.

Hur fungerar healing på distans?

Distans healing är egentligen att skicka denna kärleksfulla healingenergi till någon som inte närvarande fysiskt. ... Vid distanshealing är personen inte fysiskt närvarande utan tankar om bättring skickas från healern till den som behöver healing. Kraften i Healingenergin påverkas alltså inte av tid, avstånd eller orsak.