:

Hur gör man med Nagelolja?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man med Nagelolja?
  2. Vad är Nagelolja?
  3. Vad gör man åt torra naglar?
  4. Vilka oljor är bra för naglar?
  5. Varför ska man använda Nagelolja?

Hur gör man med Nagelolja?

Tips! Applicera nagelolja när du har nagellack på funkar. Då lägger du en droppe på nageln baksida så glider oljan ner kring nagelbanden av sig själv. Massera in oljan.

Vad är Nagelolja?

För spröda naglar och nagelband finns det få saker som är så bra och vårdande som nagelolja. Nageloljan tränger in, mjukgör och reparerar och bygger upp din nagel och gör den glänsande frisk och stark. Den unika sammansättningen av fina oljor i en nagelolja bidrar även till en mer hållbar manikyr.

Vad gör man åt torra naglar?

Använd nagellacksremover utan aceton, olja, färg och parfym. Peela nagelbanden 1 ggr/veckan. Använd nagelbandsolja och nagelbandscreme dagligen. Stärk nageln med en nagelstärkare för torra naglar.

Vilka oljor är bra för naglar?

Bra basolja för naglarna brukar vara ex mandel, sesam, rishöljeolja och jojoba. Nagelolja ska helst innehålla oljor med små molekyler som tränger ner bättre i nageln.

Varför ska man använda Nagelolja?

Det är enormt viktigt att rätt balans av vatten och olja finns i nagelplattan. Obalans på nagelplattan leder till att nageln blir skör, svag och flisar sig. Att använda en nagelolja dagligen återställer balansen i nageln. Det resulterar i en nagel som är flexibel, elastisk samt starkare.