:

Hur gör man eget silverschampo hemma?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man eget silverschampo hemma?
  2. Vad är silverschampo bra för?
  3. Kan man blanda Silverschampo med balsam?
  4. Är silverschampo skadligt?
  5. När ska man börja använda silverschampo?

Hur gör man eget silverschampo hemma?

Allt man behöver är tomma flaskor, röd och blå karamellfärg (tillsammans blir det lila) och sitt favoritschampo och favoritbalsam. Det bästa när man gör sitt egna är att man kan "skräddarsy" det så att det passar ens egna hår.

Vad är silverschampo bra för?

Silverschampo används för att neutralisera gula eller orangea toner i ett blont, vitt eller grått hår och för att skapa det där populära kalla resultatet.

Kan man blanda Silverschampo med balsam?

kan du använda allt på samma gång, silverschampo, sen silverinpackning och sist silverbalsam – och varje gång du tvättar det. Silverschampot är det som oftast ger de intensivaste resultatet, och det kan du även blanda ut i din inpackning eller balsam om så önskas – så slipper du köpa nytt av allt.

Är silverschampo skadligt?

Sliter silverschampo på hårets kvalité eller är det en myt? Svar: Nej. Silverschampo fungerar som vilket annat schampo som helst men var noggrann med vilket märke du köper. Vissa silverschampon är väldigt djuprengörande och därmed lite extra uttorkande.

När ska man börja använda silverschampo?

Därför ska du först applicera silverschampot på de varmaste partierna och sedan i slutet av verkningstiden dra ut produkten på de ljusaste partierna, för att få ett så jämt resultat som möjligt. Vad säger du om att applicera silverschampo i torrt hår och låta det verka som en mask?