:

Hur man gör Flyingeknoppar?

Innehållsförteckning:

  1. Hur man gör Flyingeknoppar?
  2. Kan hålla manen på plats?
  3. Är man på häst?
  4. Hur man gör snygga knoppar?
  5. Vad heter häst man?

Hur man gör Flyingeknoppar?

Många gör ännu färre och större, men då är det nog lättast att sy för att få det att hålla. Jag gör s.k. ”Flyingeknoppar”, dvs jag rullar ihop knoppen och fäster med snodd. I början av flätan flätar jag lite lösare, så jag kan ”gömma” knoppen och få den lite bulligare.

Kan hålla manen på plats?

Använd den fuktiga trasan eller flätgelé för att hålla manen på plats så att det inte sticker ut strån. Fäst med en gummisnodd. Jag viker änden innan jag fäster så att de sista stråna hamnar på baksidan av flätan.

Är man på häst?

Hästens man består av mycket långa och ganska grova fibrer som kallas tagel. ... Vanligt är att rycka manen ofta med hjälp av en ryckkam, men den kan också klippas. En kortklippt man som står rakt upp kallas ståndman.

Hur man gör snygga knoppar?

Dela upp manen i lika stora delar, flätorna ska hamna jämt fördelade över hela halsen för ett snyggt resultat. Sätt en snodd runt hårtestarna för att hålla dem i sär. Den del du inte flätar på kan du fästa med en hårklämma för att hålla den borta. Fläta så hårt du kan och hela vägen ner för att få snygga knoppar.

Vad heter häst man?

Hästens man består av mycket långa och ganska grova fibrer som kallas tagel.