:

Vad är en bra Hudvårdsrutin?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är en bra Hudvårdsrutin?
  2. Vad behöver man för bra hudvård?
  3. Hur ser en bra hudvårdsrutin ut?
  4. Hur många steg i hudvård?
  5. Vilken hudvård passar mig test?

Vad är en bra Hudvårdsrutin?

En bra ansiktstvätt är grunden för en bra hudvårdsrutin. Faktum är att bara vatten gör mer skada än nytta för huden och likaså vanlig tvål, pH-värdet sätts ur balans och huden kan bli uttorkad. Med en bra, skonsam ansiktstvätt som är anpassad efter din hudtyp rengör du huden ordentligt utan att torka ut eller ta skada.

Vad behöver man för bra hudvård?

2. Investera i bra hudvård

  • Serum. Ett serum applicerar du innan din vanliga ansiktskräm. ...
  • Dagkräm. En dagkräm kan både skydda huden mot påfrestningar så som föroreningar, blått ljus och annat som den utsätts för under dagen och hjälpa till att återfukta den. ...
  • Nattkräm. ...
  • Toner. ...
  • Sminkborttagning. ...
  • Ögonkräm. ...
  • Ansiktsmask.

Hur ser en bra hudvårdsrutin ut?

Såhär kan en bra hudvårdsrutin se ut! 1-2 gånger per vecka använder du din peeling anpassad för din hudtyp. Massera din skrubb med varsamma cirkulerande rörelser, använd inte tryck, på ansikte, hals och dekolletage. ... Använd sedan ett ansiktsvatten, fukta en bomullspad lätt och svep över hela ansiktet.

Hur många steg i hudvård?

Koreanska kvinnor och män kan använda sig av mellan sex till tio produkter för deras dagliga hudvårdsrutin. Varje steg har en mening och även ordningen är förutbestämd för att nå bästa resultat. Preparera, förnya, behandla, återfukta och skydda. Bli inte skrämd nu att du behöver lägga timmar varje dag på hudvård.

Vilken hudvård passar mig test?

Eftersom din hud är unik, behöver din hudvård också vara det. Genom att svara på några grundläggande frågor om din hud och vad du har för mål med din hudvård, kan våra hudterapeuter ge dig en personligt anpassad rekommendation. ... Välj något av våra olika test nedan beroende på dina behov och mål.