:

Kan man begränsa någon på Facebook?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man begränsa någon på Facebook?
  2. Vad händer när man slutar följa någon på Facebook?
  3. Vad betyder följer på FB?
  4. Kan man dölja någon på Facebook?
  5. Vad menas med begränsad vän på Facebook?
  6. Hur kan jag se vem som följer mig på Facebook?
  7. Vem kan följa mig på Facebook?
  8. Vad menas med bekanta på Facebook?

Kan man begränsa någon på Facebook?

När du lägger till någon på din begränsade lista är du fortfarande vän med personen på Facebook, men hen kan bara se din offentliga information (exempel: dina inlägg och din profilinformation som du väljer att göra offentlig) och inlägg som du taggar hen i.

Vad händer när man slutar följa någon på Facebook?

När du slutar att följa någon visas inte den personens inlägg i nyhetsflödet, men du är fortfarande vän med dem. Tryck på längst upp till höger om inlägget.

Vad betyder följer på FB?

När du följer en profil eller sida kan du se uppdateringar från personen eller sidan i nyhetsflödet. Du följer automatiskt personer som du är vän med. Om du skickar en vänförfrågan till en person som tillåter att alla följer dem börjar du automatiskt följa den personens inlägg.

Kan man dölja någon på Facebook?

Du kan ta en paus från någon på Facebook när du ändrar relationsstatus till singel, skild eller när du lämnar fältet tomt. Du kan även ta en paus från någon som du vill se mindre av. När du tar en paus från någon kan du välja att: Se mindre av en person: Begränsa var du ser någon på Facebook.

Vad menas med begränsad vän på Facebook?

Begränsning: Den här listan är för personer som du har lagt till som vänner men inte vill dela inlägg med, till exempel din chef. När du lägger till personer på listan Begränsad, kommer de bara att kunna se ditt offentliga innehåll eller inlägg där du har taggat dem.

Hur kan jag se vem som följer mig på Facebook?

Hur visar jag statistik om min Facebook-sidas följare?

  1. Från nyhetsflödet klickar du på Sidor på vänstermenyn.
  2. Gå till din sida.
  3. Tryck på Aktivitet längst upp på sidan.
  4. Bläddra ned och tryck på Följare.

Vem kan följa mig på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Följare och offentligt innehåll. Tryck på Vänner eller Offentligt bredvid Vem kan följa mig.

Vad menas med bekanta på Facebook?

Bekanta är personer som du kanske vill dela mindre med på Facebook. Du kan välja att exkludera dessa personer när du gör inlägg, genom att välja Vänner utom bekanta i målgruppsväljaren. Ingen blir meddelad om du lägger till dem i den här listan.