:

Hur fungerar hämtning på Willys?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar hämtning på Willys?
  2. Hur handla mat online?
  3. Hur beställa mat från Willys?
  4. Varför handla mat online?
  5. Vad kostar hemleverans mat?

Hur fungerar hämtning på Willys?

Hämta – Dina färdigpackade kassar hämtas upp i skåp i anslutning till butiken. Om du väljer hämta anger du vilken butik du vill hämta dina varor i. Hemleverans – Dina färdigpackade kassar levereras hem till din dörr.

Hur handla mat online?

Första steget att handla mat online är att välja en matbutik på nätet, t ex Coop.se, Ica.se osv. När du gjort ditt val behöver du i de flesta fall skriva in ditt postnummer för att se om du kan få hemleverans till din bostad.

Hur beställa mat från Willys?

Vid många av våra butiker finns en Hämtastation där du själv hämtar upp dina färdigpackade matkassar, hämta när det passar dig. Enkelt och smidigt! Kom igång och handla!

Varför handla mat online?

Att handla online gör det enklare att göra planerade och disciplinerade inköp som stämmer överens med både matbudgeten och nyårslöftena. Hos de flesta onlinebutiker går det att spara sin inköpslista för att enkelt få in en shoppingrutin som sparar både tid och pengar.

Vad kostar hemleverans mat?

Om du väljer att hämta i butik slipper du extra kostnad för leverans. Om du väljer hemkörning så tillkommer en fraktkostnad som brukar ligga runt 49-100 kronor (det kan skilja sig från butik till butik).