:

Kan man gå ur Facebook?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man gå ur Facebook?
  2. Hur tar man bort Facebook från mobilen?
  3. Kan man stänga ner Facebook?
  4. Måste logga in på Messenger?
  5. Kan man slå ihop två Facebook konton?
  6. Hur många Facebooksidor kan man ha?

Kan man gå ur Facebook?

Så här gör du för att ta bort ditt Facebook-konto permanent

  1. Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Din Facebook-information i vänsterkolumnen.
  4. Klicka på Ta bort ditt konto och din information och klicka sedan på Ta bort mitt konto.

Hur tar man bort Facebook från mobilen?

Om du har Facebook-åtkomst till en sida i den nya sidupplevelsen: Tryck på Profilåtkomst och -kontroll. Tryck på Inaktivering och borttagning. Välj Ta bort konto och tryck på Fortsätt till borttagning av konto. Följ anvisningarna på skärmen för att fortsätta till borttagningen av kontot.

Kan man stänga ner Facebook?

Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till avsnittet Din Facebook-information och tryck på Kontoägarskap och kontokontroll. Tryck på Inaktivering och borttagning. Välj Inaktivera konto och tryck på Fortsätt till inaktivering av konto.

Måste logga in på Messenger?

Ända sen juni 2015 har man kunnat använda meddelandetjänsten Messenger bara genom att ange sitt mobilnummer, namn eller fotografi (här i Sverige endast via mobilnummer). Men nu har Facebook ändrat på det så att alla nya användare måste ha ett Facebook-konto för att använda tjänsten.

Kan man slå ihop två Facebook konton?

Det strider mot våra communityregler att ha fler än ett personligt konto och därför erbjuder vi inget alternativ för att slå samman flera konton. Du kan dock manuellt byta till ett konto och behålla den information som är viktig för dig.

Hur många Facebooksidor kan man ha?

Du kan välja så eller många sidor du vill. Vi sammanställer sedan information från den eller de sidor du väljer och fyller på de olika flikarna. Om du exempelvis är på fliken Statistik och väljer 3 av dina sidor, ser du de kombinerade mått du har behörighet att se innehåll från alla 3 sidorna.