:

Vad är Lashliner?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Lashliner?
  2. Varför använder man eyeliner?
  3. Vad är en Fransmarkering?
  4. Hur gör man Eyelinervinge?
  5. Hur ska man lägga eyeliner?

Vad är Lashliner?

Hur tatuering av eyeliner/lashliner går till Efter det bedövas huden och sedan använder vi oss av maskinteknik för att tatuera antingen en eyeliner eller en lashliner. Lashliner innebär att man tatuerar endast mellan fransarna och inte ovanpå. Det gör att fransarna ser mer markerade och fylliga ut.

Varför använder man eyeliner?

Stödet från ögonfransarna gör det lättare att måla skarpt. Dessutom hamnar eyelinern riktigt nära fransraden. Välj en kolsvart flytande eyeliner om du vill ha en riktigt tydlig linje. Om du vill skapa ett mjukare resultat är istället eyeliner i gel- och cremeform bättre.

Vad är en Fransmarkering?

Permanent eyeliner eller fransmarkering är en kosmetisk tatuering som har en hållbarhet på 3-4år, denna metod görs med hjälp av en maskin vilket gör att hållbarheten är längre än med en manuell penna. Vid behandling används bedövning för en smärtfri vistelse.

Hur gör man Eyelinervinge?

MÅLA MED FUKTAD ÖGONSKUGGA. Ögonskugga är lättare att ta bort om du skulle råka göra fel. Därför kan det vara bra att först använda en skugga för att märka ut din vinge, i en form som följer vinkeln på pudret. Fukta din pensel och använd en svart ögonskugga (vi använder här Lakrits) för att märka ut.

Hur ska man lägga eyeliner?

22 tips för att lyckas med eyelinern

  1. Välj rätt eyeliner! ...
  2. Är du ljus kan en brun eyeliner ger samma effekt som en nattsvart.
  3. Ta inte för mycket produkt på din pensel. ...
  4. Skakig på handen? ...
  5. Applicera lagom fort. ...
  6. Måla med korta drag längst med franslinjen. ...
  7. Var lätt på handen.