:

Hur använda PDF?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använda PDF?
  2. Kan inte skriva i Adobe?
  3. Vad är interaktiva formulär?
  4. Kan inte skriva ut från Adobe?
  5. Varför kan jag inte skriva ut en PDF?
  6. Hur gör man en interaktiv PDF?

Hur använda PDF?

PDF (Portable Document Format) är ett format som ofta används för att dela slutliga versioner av dokument. Om du vill lägga till eller redigera text i en PDF-fil som har skapats med Excel, Publisher eller ett annat Office-program, börjar du med den ursprungliga Office-filen.

Kan inte skriva i Adobe?

Kontrollera att PDF-filen innehåller interaktiva och ifyllbara formulärfält. Ibland glömmer formulärskaparna att konvertera PDF-filerna till interaktiva formulär, eller så utformar de avsiktligt ett formulär som bara kan fyllas i för hand. Om du inte kan skriva i formulärfälten är fälten förmodligen inte interaktiva.

Vad är interaktiva formulär?

Om formulär Interaktiva formulär effektiviserar ifyllande och insamlande av data. Du kan använda Acrobat för att skapa formulär genom att använda en av följande metoder: Konvertera ett befintligt elektroniskt dokument (t ex ett Adobe PDF-, Microsoft Word- eller Excel-dokument) till ett PDF-formulär.

Kan inte skriva ut från Adobe?

Det kan bero på att installationsfilen för Adobe Acrobat DC är skadad. För att åtgärda problemet ska du kontrollera att du har den senaste versionen av programmet Adobe Reader DC/Acrobat DC. Om problemet uppstår med den senaste versionen: Avinstallera Acrobat Reader DC med rengöringsverktyget för Acrobat.

Varför kan jag inte skriva ut en PDF?

Stäng den ursprungliga PDF-filen på datorn och öppna sedan en ny PDF-fil. I PDF-filen, klicka påArkiv, välj Skriv ut i listan, granska inställningarna och klicka sedan på Skriv ut. Om filen skrivs ut har problemet att göra med den ursprungliga PDF-filen.

Hur gör man en interaktiv PDF?

Så här skapar du ifyllbara pdf-filer:

  1. Öppna Acrobat: Klicka på Verktygoch välj Skapa formulär.
  2. Välj en fil eller skanna in ett dokument: Acrobat analyserar automatiskt dokumentet och lägger till formulärfält.
  3. Lägg till nya formulärfält: ...
  4. Spara ditt ifyllbara pdf-formulär: