:

Hur fungerar Telia webmail?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar Telia webmail?
  2. Hur flyttar jag mejl och kontakter till en ny e-post https www Telia Se privat support epost i datorn?
  3. Hur ordnar man en e postadress?
  4. Hur funkar epost?
  5. Kan man ändra mail namn?

Hur fungerar Telia webmail?

Du loggar in på Telia Webmail med användarnamn och lösenord för ditt e-postkonto. Har du glömt lösenordet till din e-post så kan du logga in på Mitt Telia och skapa ett nytt. Du har sedan möjlighet att ändra på det lösenordet till något mer personligt under fliken inställningar i Webmail.

Hur flyttar jag mejl och kontakter till en ny e-post https www Telia Se privat support epost i datorn?

Byta e-postadress

  1. Ändra namnet på din e-postadress. För att flytta din e-postadress behöver du ändra namnet så att din e-postadress blir ledig att registrera på ditt nya abonnemang. Logga in på Mitt Telia. ...
  2. Skapa en ny e-postadress. Nu är din gamla e-postadress fri att registrera på ditt nya abonnemang.

Hur ordnar man en e postadress?

Det finns många ställen på nätet där man kan registrera e-postadress gratis. Man bör välja någon som förhoppningsvis finns kvar i många år t ex G-mail eller Outlook som är vad Google respektive Microsoft erbjuder. Din ”brevlåda” för e-post finns ute på nätet (hos Telia, Comhem, G-mail eller var du har dit e-postkonto).

Hur funkar epost?

Det förmedlas ofta med hjälp av nätverksprotokollet SMTP via ett antal serverdatorer. E-brev läses med ett e-postprogram som antingen kommer åt e-posten som filer på datorn eller kommunicerar med en e-postserver med hjälp av IMAP, POP3 eller liknande protokoll eller med hjälp av ett WWW-gränssnitt (”webbpost”).

Kan man ändra mail namn?

Du kan byta namnet som är kopplat till din e-postadress. Viktigt! Namnet som är kopplat till din e-postadress är inte ditt användarnamn. Det går inte att ändra användarnamnet eller e-postadressen.