:

Hur gör man en Instastory med flera bilder?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man en Instastory med flera bilder?
  2. Hur många bilder i händelse på Instagram?
  3. Hur gör man en händelse på Instagram?
  4. Hur gör man roliga bilder på Instagram?
  5. Hur många stories kan man lägga upp?
  6. Vad är Instagram händelse?

Hur gör man en Instastory med flera bilder?

Ta en bild eller välj en från ditt bild-arkiv som du når längst ned på skärmen. Klicka på en bild, eller på den lilla symbolen uppe till höger för att lägga till fler bilder på en gång.

Hur många bilder i händelse på Instagram?

Om du menar att lägga upp flera bilder i ett och samma Instagram-inlägg (galleri) så gör du det genom att trycka på nytt inlägg och välj från kamerarullen. Håll in fingret på första bilden* du vill lägga till så kan du välja upp till 10 bilder att lägga i samma inlägg, som man sedan kan svepa sig vidare till.

Hur gör man en händelse på Instagram?

INSTAGRAM STORIES

  1. Steg 1. Svep åt höger i flödet.
  2. Steg 2. Tryck på längst ned på skärmen för att ta ett foto eller tryck och håll nere för att spela in en video. Välj ett foto från telefonens bibliotek eller galleri genom att svepa uppåt från valfri plats på skärmen. ...
  3. Steg 3. Tryck på , eller.

Hur gör man roliga bilder på Instagram?

Med Instagrams senaste appar kan du skapa roliga, unika layouter genom att mixa om dina egna foton och dela dem med dina vänner. Välj foton från kamerarullen – eller använd den inbyggda funktionen Photo Booth för att ta spontana foton – och se dem direkt i olika kombinationer.

Hur många stories kan man lägga upp?

Du kan lägga till upp till 10 bilder och videos i samma galleri och sedan får dina följare svepa sig igenom galleriet. Ett perfekt sätt att dela en ”story”, en hel dag eller semesterbilder utan att spamma feeden eller använda den väldigt tillfälliga stories/händelse-funktionen.

Vad är Instagram händelse?

Instagram Stories är ett lekfullt och intresseväckande sätt för personer att lära sig mer om ditt företag. En tredjedel av de mest visade händelserna kommer från företag.1. Om du aldrig har delat foton eller videor i din händelse kan du lära dig hur man gör här. ... Använd video eller bara text på en enkel bakgrund.