:

Var ska man göra synundersökning?

Innehållsförteckning:

  1. Var ska man göra synundersökning?
  2. Hur mycket kostar en synundersökning hos Specsavers?
  3. När ska man göra en synundersökning?
  4. Hur görs en synundersökning på barn?
  5. Hur lång tid tar en normal synundersökning?
  6. Vad kostar en synundersökning hos Synoptik?

Var ska man göra synundersökning?

Om du har svårt att se på nära eller långt håll bör du boka en synundersökning i närmaste Specsavers-butik så att du kan få hjälp med att korrigera synen. Om du har diabetes eller någon annan sjukdom som kan påverka synen bör du undersöka ögonen oftare.

Hur mycket kostar en synundersökning hos Specsavers?

Vår synundersökning med bedömning av din ögonhälsa kostar 345 kr - scrolla vidare för att läsa mer om vad den innebär.

När ska man göra en synundersökning?

  • Vi rekommenderar att man gör en synundersökning minst vartannat år, eller när du upplever att synen förändrats eller om du har andra synproblem. Är du osäker kan du alltid kontakta din optiker. Boka synundersökning.

Hur görs en synundersökning på barn?

  • Hur görs en synundersökning på barn? Svar: Från det att barnet har fyllt 8 år utförs synundersökningen av en optiker, innan dess är det en ögonläkare som undersöker barnets ögon och syn. Synundersökningen hos en optiker går till på ungefär samma sätt som på en vuxen, med skillnaden att optikern anpassar undersökningen till barnet.

Hur lång tid tar en normal synundersökning?

  • En normal synundersökning tar allt mellan 15- 45 minuter, men det beror på vem som ska undersökas. Vid synundersökning av äldre personer med t ex. starr eller någon sjukdom som kan påverka synen så tar det längre tid än för en ung frisk person.

Vad kostar en synundersökning hos Synoptik?

  • Priser på synundersökning hos Synoptik. Utökad Synundersökning 598 kr. För glasögonkunder. Inkluderar en kvalitetscertifierad synundersökning samt ögonhälsoscreening med fotografering av ögonbotten, tryckmätning och kontroll av synfältet. Synundersökning 8- kr.