:

Hur tillverkas Studentmössor?

Innehållsförteckning:

  1. Hur tillverkas Studentmössor?
  2. Hur lång tid tar det att tillverka en studentmössa?
  3. Hur rengöra studentmössa?
  4. Vart tillverkas studentmössor?
  5. Kan man töja ut sin studentmössa?
  6. Var ska man köpa studentmössa?
  7. När kommer min studentmössa?
  8. Kan man byta sin studentmössa?

Hur tillverkas Studentmössor?

Den klassiska studentmössan består av en skärm, innerfoder, en kulle och en strimmel, det vill säga namnbandet mellan skärm och kulle. Mössan kan också ha detaljer som strimma, kokarder och brodyrer.

Hur lång tid tar det att tillverka en studentmössa?

Då mössan är en skräddarsydd produkt så tar det ett par veckor från det att du har beställt och betalat din mössa tills dess att du har den i din hand. Kika på leveransdatumet innan du beställer din studentmössa för att försäkra dig om att du får den i god tid.

Hur rengöra studentmössa?

Man kan tyvärr inte tvätta studentmössan i maskin. Man kan dock använda sig av en fläckborttagare för textilier. De i skumform är de bästa, som näst intill "drar" upp fläcken ur tyget. Det kan dock vara svårt att få bort en fläck helt, det är lite beroende på vad det är för typ av fläck.

Vart tillverkas studentmössor?

De flesta tillverkas specifikt för varje kund. ”Den stora utmaningen är leverans och distribution. Våra mössor produceras inom Europa för att hålla nere ledtiderna”, säger Jesper Knutson. Försäljningen av studentmössor är tvärtom vad man kan tro inte alls särskilt säsongsbetonad.

Kan man töja ut sin studentmössa?

Det gammaldags sättet att töja en studentmössa är att man sätter den på en apparat som ser ut lite som ett huvud och som kan töja ut mössan samtidigt som den värmer upp den (lite som ett strykjärn). ... Mössan har ofta en naturlig töjbarhet.

Var ska man köpa studentmössa?

Var beställer man en studentmössa? Det finns flera företag som säljer studentmössa som Nordic Traditions, ABC gruppen, C.L. Seifert, Galio of Sweden, Crownstudent, Fun Cruises och CTH Ericson. Du skall köpa studentmössan där du känner att studentmössans utseende passar dig och att ditt val känns rätt i maggropen.

När kommer min studentmössa?

Du finner ditt beräknade leveransdatum i din orderbekräftelse och i MittABC. När din Studentmössa finns att hämta ut får du ett SMS från PostNord. Du kommer även få en uppdatering direkt från oss cirka 1 vecka innan mössan levereras.

Kan man byta sin studentmössa?

Från det att du beställt din studentmössa har du alltid 14 dagars full ångerrätt. Du kan dessutom fritt ändra i din beställning under hela 14-dagar. Du kan ångra hela ditt köp. Allt för att du skall känna dig trygg och säker med ditt köp.