:

Hur man gör en egen film i iMovie?

Innehållsförteckning:

  1. Hur man gör en egen film i iMovie?
  2. Hur man zoomar in på iMovie?
  3. Hur använder man iMovie på datorn?
  4. Varför kan jag inte exportera min video på iMovie?
  5. Varför blir filmen så liten i iMovie?
  6. Hur klipper man i iMovie Iphone?

Hur man gör en egen film i iMovie?

Skapa ett nytt iMovie-projekt på din Mac Klicka på Skapa nytt i projektbläddraren. Klicka på knappen Projekt i verktygsfältet om du redan redigerar en film och sedan en gång till för att öppna projektbläddraren. Klicka på Film. Det nya projektet öppnas och du ser bläddraren, visningsfönstret och tidslinjen.

Hur man zoomar in på iMovie?

Ställ in hur bilden visas i början genom att trycka på Start och nypa för att zooma in eller zooma ut och dra bilden i visaren. Ställ in hur bilden visas i slutet genom att trycka på Slut och nypa för att zooma in eller zooma ut och dra bilden i visaren.

Hur använder man iMovie på datorn?

iMovie för Mac: Markera en del av ett klipp

  1. Placera pekaren där du vill påbörja markeringen i tidslinjen.
  2. Håll ned R-tangenten och dra åt vänster eller höger över klippet och släpp sedan mus- eller styrplatteknappen när du är klar med markeringen.

Varför kan jag inte exportera min video på iMovie?

Dela din film på webben Spara din film i bildbiblioteket och ladda upp den till webben. Tryck på det projekt du vill dela i Projekt i iMovie och tryck sedan på knappen Dela . ... Tryck på Spara video för att spara din film i bildbiblioteket på din enhet.

Varför blir filmen så liten i iMovie?

När du sparar ner en film i iMovie kan du ställa in vilken upplösning du vi ha. Det är möjligt att det inte går att göra dem större än 1080p, om originalfilmen är i 4K blir den nya bara en fjärdedel i storlek.

Hur klipper man i iMovie Iphone?

Så här putsar du en video på iPhone, iPad eller iPod touch Tryck på Redigera. Flytta reglagen på båda sidorna av videons tidslinje för att ändra start- och stopptid. Förhandsvisa din putsade video genom att trycka på uppspelningsknappen . Tryck på Klar, sedan på Spara video eller Spara video som nytt klipp.