:

Hur gör man felanmälan?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man felanmälan?
  2. Vad är en felanmälan?
  3. Vad är akut felanmälan?
  4. Vad är det för skillnad på klagomål och synpunkt?
  5. Vad är en synpunkt?
  6. Är synpunkt korsord?
  7. Var kan man klaga på sjukvården?

Hur gör man felanmälan?

När du upptäcker ett fel anmäler du det enkelt till oss genom att logga in på Mina sidor. Du kan också ringa till kundservice, 0770-814 814, för att göra en felanmälan. Ärendet registreras och våra husvärdar och reparatörer bokar en tid med dig för att åtgärda felet.

Vad är en felanmälan?

Felanmälan gör du när du upptäcker fel eller brister på kommunens gator, gång- och cykelvägar, trafiksignaler eller skyltar och vägmärken.

Vad är akut felanmälan?

Om felet kan innebära risk för personskada eller skada på fastigheten betraktas det som akut. Då ska du genast vända dig till kundservice så att felet kan åtgärdas direkt. När det är uppstår ett akut fel och kundservice har stängt ringer du fastighetsjouren.

Vad är det för skillnad på klagomål och synpunkt?

En synpunkt kan vara ett uttryck eller en åsikt med beröm eller ett klagomål på en tjänst eller service som kommunen tillhandahåller eller förväntas tillhandahålla. Skillnaden mellan Svenljungaförslag och synpunkt är att synpunkter inte behöver behandlas politiskt och därför har en snabbare hantering.

Vad är en synpunkt?

Synpunkt betyder ungefär detsamma som synvinkel.

Är synpunkt korsord?

Synonymer till synpunkt

  • ståndpunkt, utgångspunkt, synvinkel, uppfattning, åsikt, aspekt, avseende, dager, hänseende, konsideration, sida, syn.
  • Användarnas bidrag. aspekt, kommentar, perspektiv.

Var kan man klaga på sjukvården?

Om du inte är nöjd med vården

  • Kontakta den mottagning eller verksamhet där du fick vård eller behandling.
  • Du kan också kontakta patientnämnden i din region.
  • Vissa händelser kan du anmäla till Inspektionen för vård och omsorg, IVO, men först ska du ha kontaktat verksamheten där du fick vård eller patientnämnden.