:

Hur sätter man Singelfransar?

Innehållsförteckning:

  1. Hur sätter man Singelfransar?
  2. Vad behövs för att göra fransar?
  3. Hur gör man fransar på salong?
  4. Hur sätter man på sig lösögonfransar?
  5. Hur sätter man på Volymfransar?
  6. Hur förvarar man lim?

Hur sätter man Singelfransar?

Doppa försiktigt lösögonfransen i limmet längs hela kanten. Akta så att det inte kommer ut lim på stråna. Låt limmet torka till i ca 20 sekunder innan applicering. Om limmet är för blött så fäster det inte och man kletar ofta ner makeupen då man tvingas sätta om fransen när den lossnar.

Vad behövs för att göra fransar?

Vilket material används vid behandling? Fransarna är gjorda av syntet och ser mycket naturliga och trovärdiga ut. Limmet som används är godkänt av kemikalieinspektionen, det vill säga att de endast innehåller godkända ämnen.

Hur gör man fransar på salong?

Till skillnad från lösögonfransar, som du själv klistrar på och tar av, utförs en förlängning på en auktoriserad salong. En eller flera nya fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim.

Hur sätter man på sig lösögonfransar?

Sätt fast lösögonfransarna Försök att lägga fransen i mitten av ögat för att sedan använda fingrarna för att sätta lösögonfransen på plats vid inner- och ytterkanten. De ska vara så nära din fransrad som möjligt men inte på dina fransar.

Hur sätter man på Volymfransar?

När du kommer för att få volymfransar börjar vi med en liten konsultation. Efter konsultationen får du ligga ner på behandlingsbritsen. Stylisten tejpar och säkrar sedan dina ögonlock med medicinsk tejp. Hon kommer även att tejpa dina nedre fransar för att undvika att du får lim på dessa.

Hur förvarar man lim?

Hur bör man lagra lim? Generellt sett skall härdlim förvaras kallt, torrt och mörkt. Tumregeln den att tio graders temperatursänkning fördubblar reaktionstiden.