:

Hur gör man små flätor?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man små flätor?
  2. Hur man gör en utbakad fläta på sig själv?
  3. Hur gör man en fransk fläta?
  4. Hur får man rastaflätor?
  5. Vad är TRNZ?

Hur gör man små flätor?

Dessa små flätor fina men tidskrävande att göra. Dela upp håret i så många sektioner som du vill ha flätor. Fläta sedan från hårbotten och ner till topparna. Avsluta med en liten gummisnodd.

Hur man gör en utbakad fläta på sig själv?

För en utbakad fläta behöver håret som man bakar in gå under det som är mittsektionen, precis som bilden nedan visar. Ett tips för att lyckas med detta är att försöka fånga upp håret som ska bakas in med pekfingret. På så sätt kommer det inbakade håret komma under resten av flätan hela tiden.

Hur gör man en fransk fläta?

Fäst översta delen av håret från pannan i en hårsnodd på huvudtoppen (här startar flätan). Ta tre små hårsektioner på huvudtoppen och börja flätan. När du flätar «dutch braid» (omvända franska flätor) flätar du under och inte över, som du gör när du gör en vanlig fläta – det är alltså inte mer komplicerat än så.

Hur får man rastaflätor?

När man gör dreads, använder man för det mesta den metod som kallas tupering. Man delar upp håret i sektioner/tester i önskvärd tjocklek över hela huvudet. Sedan kammar man det från topparna och inåt samtidigt som man vrider dreadsen, vilket gör att håret tovas.

Vad är TRNZ?

Är en metod där man använder sig av en träns av löshår ”tränslöshår” som har en syddkant som håller ihop alla hårstråna. En träns ser ut som en gardin med hår. Det finns flera olika sätt att göra en weave på, en full weave eller endast några rader för utfyllnad.